آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۶۳۹۹
خاصی در گفتگو با دانشجو:

دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کند

معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران گفت: مراکز رشد مستقر در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران از شرکت‌های دانش بنیان نوپا حمایت می‌کند.

جمعه///دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران از شرکت های دانش بنیان حمایت می‌کند

مرضیه علی خاصی معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه کشور در حوزه دندانپزشکی صنعت موفق و فعالی ندارد، گفت: شاید یکی از دلایل آن را بتوانیم عدم ارتباط دانشگاه و صنعت بدانیم در حقیقت صنعت اعتماد لازم را به دانشگاه ندارد و به جای بهره‌مندی از تولیدات داخلی به واردات می‌پردازد. 

خاصی ادامه داد: مراکز رشد دانشگاه تهران در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و رفع وابستگی به محصولات خارجی تاسیس شدند. در حقیقت با ایجاد این مراکز توانستیم ارتباط دانشگاه و صنعت را بیش از پیش گسترش دهیم.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان پس از استقلال به تولید محصولات مورد نیاز دانشکده دندانپزشکی می‌پردازند، خاطرنشان کرد: لازم است کیفیت بیشتر از کمیت مورد توجه واقع شود همچنین در ارتباط با صنعت هدف اصلی ارتقاء سلامت باشد امیدوار هستیم در سطح دانشگاه تهران این مسیر را به خوبی پیش ببریم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار