کد خبر:۸۰۶۶۶۶
یادداشت| وحید یامین‌پور

چرا رهبر انقلاب مقابل گرانی بنزین سکوت نکرد؟

آبروی رهبری خرج دولت یا رئیس جمهور نشده و نمی‌شود، آنچه رخ داده تشخیص اهم از مهم و دفع افسد به فاسد است که این تشخیص خود شاخصه‌ی درایت رهبری است.
گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ می‌پرسد بهتر نبود حضرت آقا سکوت می‌کردند؟ اینطور دست‌کم برای خودشان هزینه نمی‌تراشیدند، چرا باید برای اقدام نسنجیده یک دولت فشل و ناکارآمد آبروی خود را هزینه کنند؟‌
می‌پرسد اصلاً چرا دستور لغو این سیاست پرهزینه را ندادند، فوقش رئیس جمهور عصبانی می‌شد و استعفا می‌کرد که چه بهتر، نظام انتخابات زودهنگام برگزار می‌کرد و کشور از دست این دولت نجات پیدا می‌کرد.‌
می‌دانم این‌روز‌ها شما هم شبیه این سوال‌ها را از زبان جوانان مومن انقلابی شنیده‌اید. کسانی‌که ذره‌ای هتک حرمت و ناراحتی رهبرشان را تاب نمی‌آورند.
به اعتقاد من اغلب این دوستان جوان در خلاء تحلیل می‌کنند. غالباً از صحنه تحولات تصویری کلان و ماهواره‌ای ندارند و به تجربه‌های تلخ و پرهزینه‌ی گذشته کشور توجهی ندارند.
کشوری که آماج اوج دشمنی‌هاست و علیرغم وجود یک دولت مستقر توسط مزدوران آموزش دیده ظرف ۲۴ ساعت صحنه آشوب و اغتشاش و آتش زدن اموال عمومی و تعرض به مردم می‌شود، در صورت استعفا و فقدان دولت در یک خلاء چند ماهه تا انتخابات زود هنگام بعدی چگونه خواهد بود؟ کدام حزب و جریان و شخص کارآمدی آمادگی دارد بلافاصله همه‌ی مسائل و مشکلات را حل و فصل کند و اگر نکند آن‌وقت چرا دوباره عده‌ای خواهان انتخابات زودهنگام دیگری نشوند؟ و اساسا چه کسی قرار است مسولیت اینهمه کار نکرده را بر عهده بگیرد و آنوقت معدود طرفداران سیاسی تندرو که فتنه ۸۸ را رقم زدند با شعار "مرگ بر دیکتاتور" برای سوزاندن وطن با انواع دیگری از اراذل و اوباش و گروهکی‌ها ائتلاف نمی‌کنند؟ و آیا در آستانه انتخابات پیام شکست و عقب نشینی نظام برای اغتشاشات بعدی مخابره نمی‌شود؟
حالا تصور کنید مثلا رئیس جمهور کشور ایندولند بخواهد عامدانه با اجرای غلط و پرهزینه و ناگهانی یک سیاست اقتصادی، رهبر و نظام را تحت فشار قرار دهد تا با عقب نشاندن آن‌ها، در جای دیگری مثلا سیاست خارجی خطوط ممنوعه‌ای را زیر پا بگذارد. آیا در این صورت مردم ایندولند هم باید چوب اقدامات اقتصادی غلط دولت را بخورند هم پیاز یک رفتار غلط در سیاست خارجی را؟!
رهبر انقلاب چند روز پیش به معترضین عراقی لبنانی هشدار دادند که "امنیت" اولویتی است که اعتراضات اقتصادی و معیشتی نباید آن‌را تحت‌الشعاع قرار دهد. تشخیص رهبری این است که تغییر باید از طریق صندوق رای اتفاق بیفتد و یک انتخابات درست در یک کشور ناامن و بی‌ثبات برگزار نخواهد شد.
آبروی رهبری خرج دولت یا رئیس جمهور نشده و نمی‌شود، آنچه رخ داده تشخیص اهم از مهم و دفع افسد به فاسد است که این تشخیص خود شاخصه‌ی درایت رهبری است. از امام و رهبر انقلاب آموخته ایم که اسلام، انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی از آبرو و حتی جان رهبری مهمتر است و این درس را بار دیگر رهبری به همه ما تذکر دادند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۳
سلام، متاسفانه جناب نگارنده فراموش کرده اند که این دفع افسد به فاسد زندگی میلیونها نفر از مردم همین سرزمین را تحت الشعاع قرارداده چه بسا زندگی برخی را به مرز نابودی بکشاند.
26
11
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۶
یک کلمه هم بشنوید از زبان مادر عروس
17
15
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۲
خداوند به رهبر فرزانه و حکیم ( روحی فداک) تا ظهور آقا امام زمان طول عمر با برکت بدهد . دوست و دشمن می دانند که ایشان با درایت خود بارها نقشه های شوم دشمنان داخلی و خارجی را نقش بر آب کردند .
13
12
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۱
قال قضیه کنده شد. باشید انشالله تا ببینید
7
11
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۹
سلام این شرایط سخت اقتصادی حق این مردمی که بخشی اززندگی خودرادرجنگ 8ساله ودوران سازندگی وووووووووووووگذراندندنیست تورابه خدایک فکراساسی برای این مردم بکنید//
8
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۶
می خواستی به به جه جه بزنه
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار