کد خبر:۸۰۶۹۶۵
از سوی انجمن پارک‌های علم و فناوری آسیا؛

محققان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان جایزه فناور برتر آسیا را کسب کردند

شرکت‌ دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به کسب رتبه برتر در مسابقه بین‌المللی جایزه انجمن پارک‌های علم و فناوری آسیا (ASPA Award) شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به کسب رتبه برتر در مسابقه بین‌المللی جایزه انجمن پارک‌های علم و فناوری آسیا (ASPA Award) شد.

این مسابقه میان شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک‌های علمی و فناوری قاره آسیا برگزار‌شد.

شرکت مهندسین مشاور و تحقیقات بهین آب زنده رود با هدف حفاظت و بهبود سلامت جامعه و محیط زیست و به عنوان یک شرکت دانش بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت خود را آغاز کرد.

این شرکت از ابتدای تاسیس، مطالعات، طراحی و ساخت تجهیزات پایش زیست محیطی را در دستور کار خود قرار داده و در حال حاضر دارای چندین ثبت اختراع در این زمینه است.

علاوه بر این، مطالعات، طراحی و ساخت سامانه‌های گندزدایی آب از جمله سامانه گندزدایی پیشرفته مولتی اکسیدان بکو که از مهمترین دستاورد‌های این شرکت در سال‌های اخیر است، به تولید انبوه رسیده و به راحتی قابل رقابت در بازار‌های داخلی و بین‌المللی است.

از دیگر فعالیت‌های این شرکت می‌توان به مواردی، چون مطالعات پایه زیست محیطی از جمله ارزیابی اثرات زیست محیطی طرح‌های عمرانی و صنعتی، مدیریت پسماند، طراحی و ساخت پکیج‌های تصفیه فاضلاب صنعتی و بهداشتی اشاره کرد.

گفتنی است مرحله نهایی مسابقه جایزه پارک‌های علم و فناوری آسیا ۲۵ آبان امسال در تایوان برگزار شد. پیش از این ۱۱ شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به کسب جایزه انجمن آسیایی پارک‌های علمی (ASPA Award) شده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار