آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۷۰۳۸
در گفتگو با «دانشجو»

مصری: یک بار به برجام اعتماد کردم و نتیجه آن را دیدم / دیگر حاضر نیستم مجددا به FATF اعتماد کنم

نائب رئیس مجلس گفت: بنده از جمله افرادی بودم که به برجام اعتماد و آن را امضا کردم اما چون از اعتمادم سوءاستفاده شد مجددا این اعتماد را نمی کنم. هرکسی هم اختیار خودش را دارد.
مصری: یک بار به برجام اعتماد کردم و نتیجه آن را دیدم / دیگر حاضر نیستم مجددا به FATF اعتماد کنم

عبدالرضا مصری نائب رئیس مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به فضاسازی رسانه ای از سوی برخی رسانه های اصلاح طلب پیرامون پیوستن ایران به FATF، اظهار داشت: باید تمامی گروه های کشور اعم از اصلاح طلب، اصولگرا، نمایندگان مجلس و دولتی باید صرف نظر از گرایشات و تعلقات سیاسی از برجام درس گرفته باشند.

وی با بیان اینکه ممکن است اگر از برجام درس نگرفته باشیم، غرب بخواهد صدها برجام دیگر را به ما تحمیل کنند، افزود: ما در قضیه برجام به دولت اعتماد کردیم و اعتماد هم داریم. طرف ایرانی به مذاکرات هسته ای خوشبین بود و به همه تعهدات خود عمل کرد حتی تمامی ذخایر اورانیوم غنی شده کشور را که در طی سال ها به دست آورده بود به راحتی از دست داد اما در قبال تمامی این اقدامات هیچ خیری به کشور برنگشت.

مصری با اشاره به اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه کشورمان، گفت: جمهوری اسلامی تا قبل از برجام تا این اندازه تحریم نشده بود.

وی یادآور شد: گروه ویژه اقدام مالی (FATF) چند سال است که ایران را در لیست خاکستری قرار داده و هربار با تعیین زمان مشخص برای پیوستن به این کنوانسیون به کشورمان اولتیماتوم داده اند. بنده بارها گفتم اگر آقای رئیس جمهور به FATF اعتقاد دارد تعهد بدهد که تمامی وعده های داده شده انجام می شود و هیچ ضرری به کشور ما نمی رساند.

نائب رئیس مجلس در پایان خاطرنشان کرد: بنده به عنوان شهروند ایرانی هیچ اعتمادی به FATF ندارم، حتی اگر قرار باشد 80 میلیون ایرانی آن را امضا کنند. چون آنچه که در گذشته اعلام کرده بودند حل می شود، حل نشد. بنده از جمله افرادی بودم که به برجام اعتماد و آن را امضا کردم اما چون از اعتمادم سوءاستفاده شد مجددا این اعتماد را نمی کنم. هرکسی هم اختیار خودش را دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰
مجلس کاره ای نیست همه چیز رهبری است حالا چراباید یکنفربرای ایران تصمیم بگیرد چقدرشیرین است قدرت
1
5
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰
اتفاقا‌ایران‌دموکرات‌ترین‌حکومت‌را‌داره
رهبر‌عزیز‌مون‌‌تابع‌قانون‌هستن
واجازه‌میدن‌منتخبین‌مردم‌‌ازنهایت‌اختیاراتشون
استفاده‌کنند
‌انتخابات‌مجلس‌منشا‌تغییرات‌خوبی‌خواهد‌بود
اگرما‌مردم‌به‌افراد‌انقلابی‌رای‌بدیم
واگر‌به‌آدمهایی‌مثل‌این‌مجلس‌ودولت‌رای‌بدیم
وضع‌همینه‌که‌هست
هر‌غلطی‌میکنن‌وکم‌کاری‌وخرابکاریشون‌روهم
میندازن‌گردن‌نظام
۹۰درصد‌مسئولیتها‌دستشونه‌بازهم‌اپوزوسیون
تشریف‌دارن!
آره‌هم‌وطن‌جواب‌بی‌تدبیری‌‌در‌انتخاب‌صحیح
را‌رهبر‌مملکت‌باید‌بده(!!!؟؟)
4
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۱
اي كاش همه چيز با رهبري بود اونوقت راحت زندگيمون ميكرديم.چقدر نمك به حروميد كه خجالت نميكشيد و درس نميگيريد!!!!
مثل شما همچون سگ (هار) است كه اگر به او حمله كنى، دهانش را باز، و زبانش را برون مى‏آورد، و اگر او را به حال خود واگذارى، باز همین كار را مى ‏كند (گویى چنان تشنه دنیاپرستى است كه هرگز سیراب نمى ‏شود! (این مثل گروهى است كه آیات ما را تكذیب كردند این داستانها را (براى آنها) بازگو كن، شاید بیندیشند (و بیدار شوند)»سوره اعراف آيه ١٧٥
4
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷
سلام:غرب و آمریکا می خواهند با ترفند اینستکس و FATFایران را به لحاظ اقتصادی و گردش مالی در چنبره تحریمی خود قرار دهند و هرگونه فعالیت ضد تحریمی ایران رارصد کرده و باآن مقابله کنند آن وقت تحریم های غرب اثر بسیار ناگوراری بر اقتصاد و معیشت مردم خواهد گذاشت اگر مسئولین با تدبیر وعاقل باشند راه صحیح و مصلحت کشور عدم تصویبFATFو حتی عدم قبول ساز وکاراینستکس پیشنهادی اروپااست. استیو منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا نیز تیرماه سال جاری در نشست کارگروه اقدام مالی، به‌طور رسمی وآشکارا ‌‌اعلام کرد که FATF اقدام به پیشگیری از دور زدن تحریم‌ها می‌کند . معاون وزارت خزانه داری آمریکا و ریاست دوره‌ای FATF به کنگره می‌رود و آنجا صریحاًمی‌گوید که با پیوستن ایران به CFT تهران مجبور به روشن کردن مناسبات مالی خود خواهد شد و از این طریق به آن‌ها ضربه خواهیم زد. امامحمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان پیش از این صراحتا اعلام کرد که «نه بنده و نه رئیس‌جمهور تضمین نمی‌دهیم که با تصویب لوایح مرتبط با FATF مشکلات کشور رفع شود» اگر FATF برای کشور سودمند نیست و مشکلات کشور رفع نمی شودچرا دولت اصرار به تصویب آن دارد آیا این اصرار نابجا مبنی برتصویب آن شک برانگیز نیست؟ چرا دولتمردان درباره رفع مشکلات کشور با FATF تضمین نمی‌دهند؟! آیا جز این است به سرنوشت بدتر از برجام مبتلا می شود؟؟؟
2
1
پربازدیدترین آخرین اخبار