مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه ثبت طرحهای اشتغال زیاد است، ولی نیت بیشتر متقاضیان تنها پول گرفتن است، گفت: اکثر افراد فاکتورهای صوری ارائه میدهند تا بتوانند وام بگیرند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اصغر نوراله زاده درباره بیمه متقاضیان طرح اشتغال روستایی، گفت: ما تفاهم نامهای را با صندوق بیمه روستاییان و عشایر منعقد کردهایم تا کسانی که به آنها وام پرداخت میکنیم و بیمه تامین اجتماعی نیستند از مزایای بیمه بازنشستگی تابع صندوق بیمه روستاییان و عشایر برخوردار شوند.
وی افزود: از گذشته یکسری از متقاضیان بیمه بودند و یکسری تحت پوشش بیمه نیستند که با تفاهمنامه مذکور مقرر شده تا تحت پوشش بیمه صندوق روستاییان و عشایر قرار بگیرند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید پرداخت وام اشتغال روستایی را موجب ماندگاری روستاییان و جلوگیری از مهاجرت به شهرها و پایداری کسب و کارها عنوان کرد.
نوراله زاده در پاسخ به این پرسش که آیا مواردی بوده که وام اشتغال روستایی دریافت و صرف خرید ملک و زمین شده باشد؟ گفت:ممکن است این اتفاق افتاده باشد؛ یک عده میخواهند از این فرصت استفاده خاص خود را بکنند به همین دلیل ثبت طرح اشتغال زیاد است، ولی طرح به معنای واقعی که بتواند اشتغالزایی کند و به اجرا درآید نیست.
وی افزو: در حال حاضر یکسری از این طرحها طرح نیست و نیت تنها پول گرفتن است و اکثرا میخواهند صوری عمل کنند و فاکتورهای صوری بیاورند تا وام بگیرند، البته جلوی چنین سوء استفادههایی گرفته میشود.
به گزارش ایسنا، پیش از این معاونت اشتغال وزارت کار از توافق با سه صندوق بیمه روستاییان و عشایر، صندوق بیمه محصولات معدنی و صندوق بیمه محصولات کشاورزی برای بیمه متقاضیان طرح اشتغال روستایی خبر داده و پوشش بیمه را برای بهرهمندی از مزایای وام اشتغال روستایی الزامی دانسته بود.