کسانی که در طول چهل سال پس از انقلاب، ۳۰ سال دولت در اختیار جناحشان بوده و هماکنون نیز هست، مدعی احقاق حق مردم شدهاند!
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دولت مورد حمایت اصلاحطلبان منجمله میرحسینموسوی بر مصدر کار است. طرحی مبنی بر بازگشت سهمیهبندی و افزایش قیمت بنزین را طراحی و اجرایی کرد. اجرای غلط اصلاح قیمت بنزین و از همه بدتر اعلام ناگهانی آن توسط دولت شوکی به جامعه وارد کرد.
مردم بیخبر از همه جا بامداد جمعه خبردار میشوند که بنزین سهمیهبندی و دونرخی شده است. اعتراضاتی شکل گرفت که طبیعی بود ولی مردم با مشاهده آشوبها، با آنکه معترض به قیمتهای اعلامی بنزین توسط دولت بودند، صبوری کردند تا مجال اغتشاش را از آشوبگران بگیرند.
حال کسانی که در طول چهل سال پس از انقلاب، ۳۰ سال دولت در اختیار جناحشان بوده و هماکنون نیز هست، مدعی احقاق حق مردم شدهاند! آخرین نمونه نیز موضعگیری میرحسین موسوی، عامل فتنه و درگیریهای سال ۸۸ است. سخن درباره عملکرد او در دوران نخستوزیریاش بسیار است که از حوصله این نوشتار خارج میباشد. او که در سال ۸۸ پس از شکست سنگین از رقیب در انتخابات ریاستجمهوری، کودکانه و یا خائنانه ادعای تقلب کرد و بانی اتفاقات ناگوار شد، حال در فرار به جلو اعلام کرده است که «مردم در اعتراض به یک تصمیم غیر معقول کاسبکارانه و مخالف منافع اقشار مستضعف سرخورده شدهاند.» میرحسین اما نمیگوید که این تصمیم متعلق به دولت متبوعش است که قریب به ۶ سال است ایران را به امیدِ واهی برجام، زمینگیر بیتدبیریهای خود کرده است.
سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم نیز درواکنش به ژست مخالفت میرحسین موسوی در توئیتر نوشت:
میرحسینموسوی و بعضی از هنرمندان که با حمایت تمام قد از روحانی سبب عوامفریبی و رقیب هراسی شدند و باید جوابگوی بیکفایتی دولت در قضایایی مثل بنزین باشند و از ملت عذرخواهی کنند، با فرار به جلو و به بهانه آشوبهای اخیر مدعی نظام شدهاند؛ انگار حافظه مردم را نادیده گرفتهاند!
به گزارش دانشجو، سالهاست پیکر ایران زخمی از خنجری است که موسوی و کروبی خائنانه به آن وارد کردند. بعد از اغتشاشات سال ۸۸، آمریکا توانست در یک اجماع جهانی، بزرگترین رژیم تحریمی تاریخ را علیه ایران اعمال کند و کماکان نیز ایران بعد از گذشت ۱۰ سال، درگیر تحریمهایی است که بذرش را فتنهگران سال ۸۸ کاشتند.
«مایکل لدین» مشاور سابق شورای امنیت ملی آمریکا در نشریه «فوربس» نوشت: سناتور «چاک شامر» نقش مستقیمی در نامه نگاری محرمانه بین دولت اوباما و سران آشوب علیه دولت ایران در سال ۱۳۸۸ و در پی انتخابات ریاست جمهوری داشته است.
لدین افزود: دولت (آمریکا) تصمیم گرفت پیامی برای گروه موسوی و جنبش سبز بفرستد. پاسخ این پیام در یک یادداشت ۸ صفحهای در تاریخ ۳۰ نوامبر ۲۰۰۹ (۹ آذر ۸۸) دریافت شد. نویسندگان محتاط بودهاند، و متن امضا نشده و من دلایل روشنی دارم که چند نفر در تهران روی آن کار کردهاند.
لدین در مطلب خود مینویسد: نویسندگان آن نامه به واشنگتن هشدار دادهاند که اگر با تهران به توافق هستهای دست یابد، باید در برابر رویکردهای خارجی و داخلی تهران سکوت کند. نویسندگان نامه همچنین ایران را به حمایت از تروریسم و تلاش برای دستیابی به بمب اتمی و استیلا بر خاورمیانه متهم میکنند!
اگر این جماعت آتش فتنه را شعلهور نمیکردند، دیگر امروز شاهد پدیدهای به نام برجام نبودیم.