وزیر دفاع با اشاره به سرنگونی پهپاد متجاوز آمریکایی اظهار داشت: قدرتهای فرامنطقهای و دخالتهای منفعت طلبانه آنها عامل اصلی بی ثباتی و ناامنی در منطقه است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع در ارتباط با اظهارات مداخله جویانه یک مقام دفاعی اروپایی در کنفرانس منامه، اظهارداشت: استعمارگران سابق که حدود یک قرن پیش در این منطقه یکه تازی میکردند و پس از مواجهه با مقاومتهای مردمی، منطقه را ترک کردند، اکنون بار دیگر هوس بازگشت به منطقه به سرشان زده و درصددند از گاو شیردهی که ترامپ معرفی میکند، سهم خواهی کنند، اما بدانند مردم منطقه آگاهند و ظلم و ستم و غارتگری آنها را فراموش نکرده و با یک سری لفاظی نمیتوانند آنها را تحریک کنند.
وی با بیان اینکه تردیدی در افول قدرت نرم و سخت آمریکا در جهان (که وزیر دفاع فرانسه به نوعی به آن اشاره کرده) وجود ندارد، اظهار داشت: این به معنای آمادگی منطقه برای جایگزینی قدرتهای استکباری دیگر با آن نیست. وزیر دفاع فرانسه به جای فرافکنی و بیان این مطالب تحریک آمیز که مشخصا برای تامین منافع مادی برای کشورش بیان شده، بهتر است به آمارهایی که در مورد تعداد اتباع فرانسوی پیوسته به داعش و نقشی که آنها در جنایات در سوریه و عراق داشتند، توجه کند و بگوید چه نقش مثبتی در مقابله با تروریستهای تکفیری داعش در عراق و سوریه داشته است؟ تروریستهای تکفیری در این منطقه به دست نیروهای مسلح و مردم عراق و سوریه و با کمک و مساعدت ایران و روسیه شکست داده شدند و قدرتهای غربی اعم از امریکا و دیگران غیر از تلاش برای مدیریت این گروهها به نفع خود، اقدامی در مقابل آنها انجام ندادند.
وزیر دفاع در ادامه نسخههای ارائه شده توسط غربیها از جمله وزیر دفاع فرانسه که به زعم خود برای امنیت منطقه ارائه میدهند، آنها را شیوههای جدید استعماری و غیرمسئولانه قلمداد کرد و گفت: حضور و مداخله غربیها موجب پیچیدهتر شدن شرایط امنیتی منطقه که با زیاده طلبیهای آمریکا و رژیم صهیونیستی بغرنج شده، خواهد شد و به آنها توصیه میکنم از طرحها و برنامههای مداخله جویانه و سلطه طلبانه دست بردارند و فعلا به فکر علاج مرگ مغزی نهادهای امنیتی خودشان باشند.
امیرسرتیپ حاتمی با اشاره به سرنگونی پهپاد متجاوز آمریکایی اظهار داشت: نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران علاوه بر اینکه توانایی حفاظت از سرزمین خود و فضای آن را دارند، در سالهای اخیر در ایجاد ثبات و امنیت در منطقه نیز از هیچ کوششی دریغ نکرده اند و به تقویت بنیه دفاعی خود پرداخته و کمک به استقرار امنیت در منطقه را براساس آموزههای دین مبین اسلام و سیاستهای اصولی نظام اسلامی ادامه خواهند داد.
وی بار دیگر خطاب به دولتهای منطقه گفت: قدرتهای فرامنطقهای و دخالتهای منفعت طلبانه آنها عامل اصلی بی ثباتی و ناامنی در منطقه است و کشورهای منطقه از ظرفیتهای لازم برای تامین امنیت منطقه در یک چارچوب همکاری جویانه بدون دخالت قدرتهای بیگانه برخورداراند و باید همه تلاشها در این راستا متمرکز شود.