مجتبی شاکری، دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، پیرامون ناکارآمدی شعارهای تبلیغاتی دولت گفت: دولت روحانی با دو شعار شعار" معیشت مردم و چرخش سانتریفیوژها مردم را پای صندوقهای رای آورد ولی نه در تامین معیشت مردم و نه در برداشتن تحریمها، نتوانسته موفق باشد. مردم برای فرار از وضع موجود به سمت مقبولیت و مزیت جناحهای دیگر میروند. انتخاب گفتمان مناسب، ورود رسانهای تنظیم شده، هضم نشدن در دوقطبیهای کاذب و حفظ اقتدار نظام در منطقه و در عرصه بین الملل نیز در استقبال مردم از جناحها موثر است.
وی افزود: با توجه به جبهه در هم ریخته و آشفتگی طیف اصلاحطلبان، گفتمان انقلاب از مقبولیت ویژه برخوردار است. تَکرار میکنم رئیس دولت اصلاحات، به وضعیت بد اقتصادی و معیشتی مردم منجر شده و برجام مسئولان، هیچ دستاوردی برای نظام نداشته است.
شاکری در خصوص سازوکار شورای ائتلاف ، بیان داشت: در این دوره تحولی در مرجعیت مثال زدنی سیاستگذاری نیروهای انقلاب شکل گرفته که با دورههای قبل متفاوت است.
دورههای گذشته، شاهد آشفتگی در ائتلاف جریان انقلابی بودیم. در حال حاضر ورورد بانوان و جوانان در جلسات شورای ائتلاف نسبت به گذشته بیشتر است. اصحاب رسانه، گروههای جهادی و مجموعههای دیگر در کنار احزاب حضور دارند. احزاب جبهه پیروان خط امام، روحانیت مبارز، جمعیت وفادارن، رهپویان، ایثارگران، جانبازان و گروههای دیگر در جلسات شورای ائتلاف حضور پیدا میکنند.
شاکری ادامه داد: در دوره جدید بحث توجه به داده نظرسنجی ها مطرح است. در چندین مرتبه، نامزدها مورد نظرسنجی قرار میگیرند و رایآوری آنها بررسی میشود. در برخی از شهرها سه تا پنچ برابر ظرفیت، نامزدهای انقلابی ثبت نام میکنند. حضور نامزدها با طیف فکری یکسان در یک لیست باعث شکست در انتخابات میشود و جناح مقابل دست برتر را میگیرد. سازو کار هوشمندانه رسیدن به فهرست نهایی و پرهیز از رقابت های فرساینده از تدابیر نیروهای انقلاب در این دوره است. از ویژگیهای دیگری که میتوان نسبت به دوره گذشته اشاره کرد، توجه به گفتمان پیگیری مطالبات مردم و گفتمان ملی است.
دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی پیرامون سازوکار انتخاباتی شورای ائتلاف در استانها اظهارکرد: سازوکار ایجاد شده در این دوره، تصمیمگیری را از شورای مرکزی تهران به استانها منتقل کرده است. مشابه تشکیلات شورای ائتلاف تهران در بقیه استان ها نیز ایجادشده و هر شورا سیاستگذاری های استان خود را طرحریزی میکند. در شهرستانهایی که حوزه انتخابیه دارند، مجامعی از افراد تاثیرگذار در استانها تشکیل میشود.
وی افزود: در مجمع تهران از مناطق 22 گانه ، 1000تا 1200 نفر برای نظر سنجی شرکت میکنند. غربالگری نامزدها صورت میگیرد و دو هفته قبل از انتخابات، فهرست نهایی منتشر میشود. در همه مراحل رایگیری نامزدها حضور دارند و به این سازوکار عقلایی پایبند هستند.