کد خبر:۸۱۰۰۶۹

رایزنی ایران و کویت پیرامون تحولات منطقه و ابتکار صلح هرمز

عراقچی امروز در ملاقات با خالد جارالله قائم مقام وزارتخارجه کویت بر عزم جمهوری اسلامی ایران جهت توسعه و تحکیم مناسبات با کشور‌های منطقه تاکید کرد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان امروز ۱۴ آذر ۱۳۹۸ در ملاقات با خالد جارالله قائم مقام وزارتخارجه کویت بر عزم جمهوری اسلامی ایران جهت توسعه و تحکیم مناسبات با کشور‌های منطقه تاکید کرد.

عراقچی که به منظور تشریح ابتکار صلح هرمز به کویت سفر کرده است در این دیدار گفت: کشور‌های حوزه تنگه هرمز و خلیج فارس با برخورداری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود می‌توانند آینده‌ای شکوفا و روشن را برای منطقه رقم بزنند.
معاون سیاسی کشورمان افزود: ایران قائل به همکاری دسته جمعی توسط کشور‌های منطقه برای تامین امنیت بوده و گفتگو را یگانه راه حل نیل به این همکاری و غلبه بر مشکلات می‌داند.

عراقچی با تشریح اصول و اهداف پویش صلح هرمز (امید) که از سوی رئیس جمهوری کشورمان در اجلاس اخیر مجمع عمومی سازمان ملل متحد ارایه شد، گفت: این ابتکار چارچوب مناسبی را برای کشور‌های منطقه در جهت تحکیم صلح و ثبات، و ارتقای همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه به وجود می‌آورد.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه برخورد سازنده و ایجابی کشور‌های منطقه با ابتکار هرمز را گامی در جهت ایجاد کاهش تنش‌های موجود در منطقه توصیف کرد و بر آمادکی ایران برای یافتن سازوکار‌های اجرای ان با همه کشور‌های منطقه تاکید کرد.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان راه حل سیاسی و مذاکره بین جریانات مختلف یمنی را تنها راه خاتمه جنگ در یمن دانسته و از مذاکرات موجود بین دولت نجات ملی یمن و سایر طرف‌ها استقبال کرد.

عراقچی در پایان از نقش مثبت کویت در تحکیم عنصر گفتگو در منطقه و تلاش‌های امیر کویت در همین ارتباط استقبال و قدردانی کرد.

آقای خالد جارالله قائم مقام وزارتخارجه کویت در این دیدار با استقبال از استمرار رایزنی‌های دو کشور، به روند تحولات منطقه اشاره کرده و بر اهتمام کشور‌های عضو شورای همکاری به تلاش برای کاهش تنش‌ها تاکید کرد. وی همچنین گفتگو را تنها راه حل مشکلات منطقه دانسته و بر لزوم توسعه مناسبات فیمابین تاکید کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار