روسيه بايد مراقب باشد تا تحت تاثير سناريوي آمريكا قرار نگيرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۰۳۹
عضو شوراي مركزي فراكسيون اصولگرايان:

روسيه بايد مراقب باشد تا تحت تاثير سناريوي آمريكا قرار نگيرد

عضو شوراي مركزي فراكسيون اصولگرايان با اشاره به ضرورت تجديدنظر در روابط اقتصادي و سياسي كشورمان با روسيه گفت: روسيه بايد واقع بينانه به مسائل توجه كند و تحت تاثير سناريوي آمريكا قرار نگيرد.

ولي اسماعيلي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اين مطلب كه پس از نظر مثبت روسيه به تحريم هاي بيشتر عليه ايران در صدد جمع‌آوري امضا در راستاي تجديدنظر در رابطه با روسيه برآمديم، اظهار داشت: بيش از 35 امضا در اين مورد از نمايندگان مجلس جمع شد، اما اين اقدام نيمه كاره ماند؛ چرا كه در جلساتي كه با وزارت خارجه برگزار كرديم، مسئولان تصميم گرفتند كه فعلا اين اقدام مسكوت بماند.

وي با اشاره به اتهامات جديد رئيس جمهور روسيه خاطرنشان كرد: به طور قطع بايد در روابطمان با روسيه تجديدنظر كنيم.

عضو شوراي مركزي فراكسيون اصولگرايان ادامه داد: پس از شروع كار مجلس اين موضوع در اولويت قرار مي گيرد.

اسماعيلي در خصوص ميزان و چگونگي تجديدنظر در رابطه با روسيه گفت: ما در پي تجديدنظر در روابط اقتصادي و سياسي خود با روسيه هستيم، اما چگونگي پيگيري اين اقدام بر عهده دولت است.

عضو كميسيون امور شوراها و سياست داخلي مجلس با تاكيد بر اينكه سخنان دكتر احمدي نژاد در خصوص اظهارات رئيس جمهور روسيه بجا و مناسب بود، افزود: متاسفانه روسيه تحت تاثير لابي صهيونيستي قرار گرفته و اطلاعات نادرستي به مسئولان اين كشور ارائه مي شود.

وي به رئيس جمهور روسيه  توصيه  كرد كه واقع بينانه به مسائل بنگرد و در سناريوي جديد آمريكا و غرب به بازي گرفته نشود؛ چرا كه اولين بازنده تجديدنظر در رابطه با روسيه، قطعا خود اين كشور خواهد بود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار