جنبش سبز اسیر تناقض گوئی و بی هویتی است
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، داريوش سعدين، يكي از نويسندگان سايت خودنويس كه توسط همكاران سابق نشريات اصلاح طلب اداره ميشود در مطلب اخير خود با اشاره به شکاف میان سران جریان فتنه و شعارهاي طرفداران آن، نوشته است: هر کدام از تئوريهاي ارائه شده از سوي اعضاي جنبش در خود نقطه ضعفها و آسيبهايي دارد که ميشود با کشف و برجسته نمودن آنها حتي به آراي متناقضي رسيد که در تقابل مستقيم با اهداف ارائه دهنده آن تئوري باشد.
وي ميافزايد: فعالان جنبش سبز به جاي تمرکز بر مصالح این جنبش، انرژي خود را صرف برچسب زدن و دامن زدن به فضاي بي اعتمادي ميکنند، در اين فضاي مبهم حتي يافتن اشتراک نظرها نيز آنچنان دشوار شده که ديگر اثري از همدلي ها نيست.
وی در ادامه مطلب خود به ارائه راهكارهايي براي انسجام سبزها پرداخته و تصريح ميكند: بسياري از دلسوزان جنبش با يک برداشت شخصي و تعريف منحصر به فرد از شرايط جامعه ايران به سراغ ارائه راهکارهاي نو ميروند، اما از آن سو آنچنان در فضاي متناقض و بيهويتي گرفتاريم که با مختصري جستجو ميشود اساس تعريفها را زير سوال برده و مردود کرد.
اين گفته ها در حاليست كه بهمنماه سال گذشته، جریان فتنه گر به خاطر ناكامي و سردرگمی سران خود، دچار ياس و ناميدي مفرطي شده و كارشناسان آن را به مرگ اين جريان تعبير کرده بودند.
لازم به ذكر است، گرچه دستورالعملهاي ويژهايي از سوي حاميان داخلي و خارجي اين جريان در سال جديد ارائه شد اما به دليل ريزشهاي شديد بدنه اجتماعی، این جریان در احياي پايگاههاي مردمي خود ناكام ماندند./انتهاي پيام/