نشست استانبول تبليغات روزهاي اخير امريكا و غرب را خنثي كرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۱۰۳
سبحاني نيا در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

نشست استانبول تبليغات روزهاي اخير امريكا و غرب را خنثي كرد

نايب رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست داخلي مجلس با اشاره به اينكه نشست استانبول عزم جدي براي اجراي بيانيه تهران را نشان داد، گفت: نشست استانبول تبليغات روزهاي اخير امريكا و غرب را خنثي كرد.

حجت الاسلام حسين سبحاني نيا در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، ضمن اشاره به نشست سه كشور ايران، برزيل و تركيه در استانبول و تاكيد بر بيانيه تهران در اين نشست اظهار داشت: تاكيد اين سه كشور بر محتواي بيانيه تهران نشان از عزم جدي اين كشورها در حمايت از بيانيه تهران كه همانا حل چالش هاي هسته اي ايران با غرب است، دارد.

وي با اشاره به تبليغات روزهاي اخير مبني بر منصرف كردن برزيل و تركيه از پيگيري بيانيه تهران خاطر نشان كرد: تلاش مي شود تا برزيل و تركيه تحت تاثير فشارهاي آمريكا از پيگيري بيانيه تهران سر باز زنند كه نشست استانبول اين تبليغات نادرست را خنثي كرد و عزم جدي سه كشور را براي اجرايي شدن بيانيه تهران كه يكي از راهكارهاي درست جهت حل چالش هاي هسته اي است، نشانه گرفت.

نايب رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست داخلي مجلس با تاكيد بر اينكه قطعا موضع ايران در مذاكرات آتي هسته اي با محوريت بيانيه تهران صورت خواهد گرفت، افزود: در بيانيه تهران هم حقوق ايران مورد تاكيد قرار گرفته و هم بر رعايت قوانين و مقررات آژانس بين المللي هسته اي تاكيد بسيار شده است لذا اجراي بيانيه تهران به نفع همه خواهد بود.

سبحاني نيا با بيان اين مطلب كه در بيانيه تهران به مبادله سوخت 3.5 درصد و دريافت سوخت 20 درصد در كشور ثالث همچون تركيه اشاره شده است، اضافه كرد: در اين بيانيه بر تضمين مبادله سوخت تاكيد شده است.

وي در خصوص تلاش هاي مجدد اتحاديه اروپا براي افزايش تحريم هاي فراتر از قطعنامه 1929 بيان داشت: استمرار تلاش هاي اتحاديه اروپا، غرب و كنگره آمريكا جهت افزايش فشارها بر ايران ريشه تاريخي سي ساله دارد كه مربوط به حكومت جمهوري اسلامي است.

عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس ادامه داد: امروز غرب و امريكا مقابل انقلاب اسلامي با خواسته هاي زورمداران استكبار جهاني هستند.

سبحاني نيا تاكيد كرد: امروز تلاش استكبار آن است كه جمهوري اسلامي را از دست يابي به اهداف بلند مدت 20 ساله باز دارد.

وي با اشاره به اينكه تهديد و تحريم از سوي غرب و امريكا در راستاي تامين منافع بلند مدت آنها صورت مي گيرد، اظهار داشت: پيگيري روند مذاكرات در بحث هسته اي مثبت است البته اين نوع مذاكرات با مذاكرات گذشته هسته اي تفاوت خواهد داشت.

نايب رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست داخلي مجلس با تاكيد بر اينكه موضع جمهوري اسلامي ايران در برخورد با 5+1 با گذشته متفاوت خواهد بود، گفت: برگزاري مذاكره نوعي اتمام حجت با غرب و امريكا و همچنين تبديل مواضع جمهوري اسلامي ايران است./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار