کد خبر:۸۱۱۶۷۹

مجوز ساخت سفارتخانه دائمی آمریکا در قدس اشغالی صادر شد

شهرداری قدس اشغالی برای تاسیس ساختمان دائمی سفارتخانه آمریکا در این شهر، مجوز صادر کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سفارتخانه آمریکا در فلسطین اشغالی روز دوشنبه مجوزی برای ساخت یک ساختمان دائم در قدس اشغالی دریافت کرد.

وبگاه «تایمز اسرائیل» امروز (چهارشنبه) گزارش داد که نمایندگانی از وزارت خارجه آمریکا دو روز پیش با «موشه لیون» شهردار صهیونیست قدس اشغالی دیدار کرده و درباره تاسیس ساختمان دائم سفارتخانه خود در این شهر رایزنی کردند.

بر این اساس، شهردار قدس اشغالی توضیح داد: «ما بر سر طرحی برای ایجاد ساختمانی دائم برای سفارت [آمریکا]در اورشلیم (قدس اشغالی) توافق کردیم. در آینده نزدیک، محل این ساختمان را اعلام و طی چند سال آغاز به کار آن را جشن می‌گیریم».

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که ساخت این ساختمان دائم سفارت آمریکا در قدس اشغالی طی یک سال آینده آغاز می‌شود.

بر این اساس، اختلاف نظر‌هایی بین مسئولان آمریکایی و شهرداری قدس اشغالی بر سر وجود حمل‌ونقل عمومی در اطراف محل پیشنهادی برای ساختمان سفارتخانه و نگرانی‌های امنیتی حول آن وجود داشت.

در تاریخ بیست‌وچهارم اردیبهشت ۱۳۹۷، همزمان با هفتادمین سالگرد تأسیس رژیم جعلی صهیونیستی، سفارتخانه آمریکا در فلسطین اشغالی، طی مراسمی نمادین و تحت تدابیر شدید امنیتی، از تل‌آویو به قدس اشغالی (در ساختمانی موقت) منتقل شد.

این اقدام، اعتراض‌ها و مخالفت‌های بین‌المللی را درپی داشته و بسیاری از کشور‌های جهان اعلام کردند که از این تصمیم واشنگتن تبعیت نخواهند کرد و تا زمان تأسیس دولت فلسطینی در چارچوب راهکار دو دولتی، سفارتخانه خود را منتقل نمی‌کنند.

دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» در راستای خوش‌خدمتی به صهیونیست‌ها، سال گذشته در اقدامی خلاف قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل، قدس اشغالی را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت.

این اقدام آمریکا در حالی بود که قطعنامه ۴۷۸ شورای امنیت می‌گوید هیچ کشوری اجازه ندارد نمایندگی دیپلماتیک (سفارتخانه و کنسولگری) در شهر قدس تأسیس کرده یا تصمیمی درباره وضعیت آن بگیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار