آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۳۵۷۱

اختیار استان‌ها در تخصیص منابع اشتغال بیشتر می‌شود

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در تلاش هستیم به یک چارچوب جدید در نظام اجرایی حوزه اشتغال و کارآفرینی برسیم که اختیار استان‌ها در تصمیم ‌گیری و تخصیص منابع بیشتر شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عیسی منصوری در نشست تخصصی برنامه‌های اشتغال توسعه کشور اظهار داشت: در تلاش هستیم به یک چارچوب جدید در نظام اجرایی حوزه اشتغال و کارآفرینی برسیم که اختیار استان‌ها در تصمیم‌گیری و تخصیص منابع بیشتر شود چراکه در ایده‌ها، برنامه‌ها و سیاست‌های خوبی در سطح استان‌ها قابل احصاء است.

وی افزود: البته یک چالش جدی وجود دارد و آن این است که سایر حوزه‌های نظام اجرایی کشور همچنان متمرکز عمل می‌کنند اما تلاش داریم برنامه‌ها را به یک حد تعادلی برسانیم و کارهایی که در سطح ملی صورت گرفته منجر به نتیجه خوبی خواهد شد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این نشست برای ایجاد هماهنگی بیشتر در اجرای برنامه‌های اشتغال فعلی و برنامه‌هایی که تا پایان  دولت وجود دارد، برگزار شده است.

منصوری تصریح کرد: بر اساس هنجارهای جامعه، طی سال‌های اخیر، برنامه‌هایی را به اجرا درآوردیم که بخش قابل توجهی از این برنامه‌ها برای اولین بار طراحی و اجرا شدند و لازم است که نقاط ضعف و قوت را بررسی کنیم.

وی عنوان داشت: یکی از برنامه‌هایی که در 20 ماه پایان دولت در دستور کار داریم این است که به‌خوبی بتوانیم این طرح‌ها را به یک جمع‌بندی رسانده و نهادینه کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان نیز در این نشست گفت: پیگیری اختصاص اعتبارات در حوزه مشاغل خانگی، تدوین سیاست‌های فعال بازار کار، طرح کارورزی، توسعه اشتغال روستایی با استفاده از ظرفیت‌های مهمی که در استان هرمزگان بویژه در قشم در حوزه خدمات و گردشگری دارد، از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که در این نشست پیگیری می‌شود.

هادی ابراهیمی افزود: امید است با هماهنگی منطقه آزاد و با بهره‌گیری از توانمندی‌های حوزه معاونت اشتغال و کارآفرینی بتوانیم به تحقق اشتغال پایدار برسیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار