آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۴۳۲۶
در گفتگو با «دانشجو» مطرح شد؛

کوشکی: تمایل شدید روحانی برای باقی ماندن در قدرت مانع استعفاست / جریان اصلاحات دو بار رای مردم را به سمت روحانی سوق داد

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: جریان اصلاحات اشتهای قدرت دارد و به هر شیوه و روشی که بتواند برای رسیدن به آن استفاده می‌کند.
امید فعال

محمدصادق کوشکی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، پیرامون طرح استعفای روحانی توسط برخی اصلاح‌طلبان، اظهار داشت: استعفا می‌تواند  روحانی را تطهیر کند و اگر به فرض استعفا بدهد، هم موجب نجات خود و اصلاح‌طلبان از پاسخگویی می‌شود. در صورت استعفا، جایگاه بازنده به قهرمان تبدیل می‌شود.

وی افزود: جریان اصلاحات دو بار رای مردم را به سمت روحانی سوق داد، می‌خواهند با طرح این چنین مسائلی از عملکرد خود فرار کنند. استعفای روحانی در این وضعیت یعنی شرایط کار فراهم نبوده و مظلوم‎نمایی در فضای سیاسی کشور است و می‌توان بهترین پاداش از جانب اصلاحات به روحانی تلقی کرد.

تحلیل‌گر مسائل سیاسی تصریح کرد: خوشبختانه آقای روحانی اهل استعفا دادن نیست و تمایل شدیدش برای باقی ماندن در قدرت، باعث می شود استعفا ندهند البته استعفای روحانی فضا را برای عدم پاسخگویی جریان اصلاحات باز می‌کند، اما اگر به فرض مجلس جدی و قدرتمند در راس امور قرار داشت و رای به عدم کفایت روحانی می‌داد، این استیضاح خیلی معنی‌دار بود.

کوشکی درباره‌ی اهداف اصلاح‌طلبان در یازدهمین دوره مجلس، تاکید کرد: جریان اصلاحات به دنبال آن است که بتواند در مجلس آینده جایگاهی برای خود پیدا کند تا برای انتخابات ریاست جمهوری آینده هوادارانش را امیدوار نگه‌دارد. این تصور که اصلاح طلبان از قدرت کنار کشیدن، کاملاً اشتباه است، جریان اصلاحات اشتهای قدرت دارد و به هر شیوه و روشی که بتواند برای رسیدن به آن استفاده می‌کند.

وی اضافه کرد: جریانات اصولگرا دیدگاه ها و سلیقه های مختلفی دارد و این نشان‌دهنده تنوع افکار است؛ اگر سلیقه‌های مختلف در مواقع حساس مثل انتخابات با هم تفاهم کنند و متوجه اهمیت عرصه‌های انتخاباتی باشند، قطعاً نتایج بسیار بهتری شاهد خواهیم بود. ورود جریان‌های انقلابی با دو یا سه لیست برای انتخابات، موفقیتی کسب نمی‌توانند کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۵
* اولویت های کاری مجلس جهادی و انقلابی یازدهم در حوزه قانونگذاری و نظارت مستمر و موثر بر دولت و وزراء در گام دوم حیاتی و ضروری انقلاب و کشور که در طول ده۱۰ دوره گذشته مجلس و ۴۰ سال گذشته عمدا و یا سهوا با غفلت روبرو گردیده و برزمین مانده و در نتیجه از تمامی ظرفیت های بلقوه و بلفعل قانون اساسی در کشور استفاده نگردیده بنحوی که منجر به تضعیف جایگاه و شان مجلس در حوزه قانونگذاری و نظارت به مرور زمان در کشور از دید مردم گردیده ، می بایستی توسط رسانه های خبری ،انجمن ها و اتحادیه های دانشجویی و بسیج کشور بویژه در عرصه های عدالت ، رفع تبعیض و اصلاحات اقتصادی،شفاف سازی و مبارزه با رانت و فساد ، تا پاسخگویی منظم و جلسات پرسش و پاسخ هفتگی با سخنگو و نمایندگان مجلس، تا قبل از برگزاری انتخابات مجلس فهرست و لیست بندی گردیده و از جریان انقلابی و جهادی کاندیدای حضور در مجلس مطالبه گری شود. و شورای ائتلاف جریان انقلابی-شاجا-نیز ملزم به تهیه و ارائه میثاق نامه ای با تضامین کافی از افرادی گردد که از سوی جریان انقلابی و جهادی جهت حضور در مجلس یازدهم به مردم معرفی می گردند.و این میثاق نامه به اطلاع عموم مردم برسد تا خدایی نکرده به سرنوشت جریان بدفرجام اصلاحات در مجلس و دولت دچار نگردیده و ملعبه و بازیچه افراد سودجو و منفعت طلب دو زیست و غارتگر بیت المال قرار نگیرد. و بدینوسیله نتنها زمینه اتحاد نیروهای جریان انقلابی و جهادی بیش از پیش فراهم می گردد،بلکه زمینه لازم جهت ایجاد امید ، انگیزه و اعتماد در مردم جهت شرکت در انتخابات و همچنین زمینه سازی برای روی کار آمدن دولتی جوان،انقلابی،کارآمد ، با برنامه و پاسخگو به مردم،قشر دانشجو و فرهیخته کشور که مورد اعتماد و وثوق نظام ، رهبری معظم و مردم در عرصه داخلی و بین الملل می باشد، فراهم می گردد.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار