کد خبر:۸۱۵۰۱۲
با تحریم‌هراسی به دنبال تحمیل فشار بیشتر به مردم هستند

جلیلی: ۳۹ بند از اقدام مشترک با FATF که اجرا شد، نتیجه‌اش چه شد؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کسانیکه سوء‌تدبیر و سوء رفتارهای‌شان نارضایتی را به‌وجود آورده، حالا در کمتر از دو ماه مدعی شده و به جای اینکه از طرف مقابل طلبکار باشند، فشار را بر روی تصمیم گیران قانونی کشور اعمال می‌کنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در صفحه توئیتری خود نوشت: کسانیکه سوء تدبیرشان نارضایتی بوجود آورده حالا در کمتر از دوماه مدعی شده‌اند می‌خواهند ناتوانی خود در اجرا، و پیگیری مسائل و مطالبه حقوق ملت از طرف‌های غربی را با انجام تعهدات یک جانبه جبران کنند.‌
 
 
جلیلی: ۳۹ بند از اقدام مشترک با FATF که اجرا شد، نتیجه‌اش چه شد؟
جلیلی در ادامه افزود: می‌گویند باید به کنوانسیون سی اف تی (CFT) بپیوندیم؛ ۳۹ بند دیگر از اقدام مشترک با فتف (FATF) که اجرا شد، نتیجه اش چه شد؟ روند انجام تعهدات یک‌جانبه و نتیجه نگرفتن تا کی می‌خواهد ادامه پیدا کند؟ نقطه پایان انجام تعهدات یک جانبه و بی ثمر کجاست؟
 
دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی گفت: با تحریم‌هراسی به دنبال تحمیل فشار بیشتر به مردم هستند. دلخوش‌ها در حالیکه فشارحداکثری بر مردم وارد می‌شود، با یک تسلیت و اشک تمساح دشمن سرخوش می‌شوند. پمپئو می‌گوید این دو لایحه باید بدون تأخیر تصویب شود و کسانی در داخل همان خواسته را پژواک می‌دهند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: درحالیکه طرف مقابل رسما می‌گوید تصویب این ۲ لایحه را با پیش‌شرط نمی‌پذیرد، می‌گویند تصویب کنید و تضمینی نیست چه به‌دست می‌آید معترفند این روند، زخمی را التیام نمی‌دهد، اما می‌گویند اگر تصویب شود، برچسب نمی‌خوریم! التیام زخم‌های تحریم، تدبیر می‌خواهد، نه امید واهی به برچسب نخوردن. کسانیکه سوء‌تدبیر و سوء رفتارهای‌شان نارضایتی را به‌وجود آورده، حالا در کمتر از دو ماه مدعی شده و به جای اینکه از طرف مقابل طلبکار باشند، فشار را بر روی تصمیم گیران قانونی کشور اعمال می‌کنند.
جلیلی: ۳۹ بند از اقدام مشترک با FATF که اجرا شد، نتیجه‌اش چه شد؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار