کد خبر:۸۱۵۲۱۰

آغاز پرداخت الکترونیکی کمک هزینه تأمین لوازم بهداشتی به معلولان

معاون سازمان بهزیستی کشور، از پرداخت الکترونیکی «کمک هزینه تأمین لوازم بهداشتی» به تمامی افراد دارای معلولیت ناشی از آسیب نخاعی خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد نفریه اظهار کرد: با توجه به بستر فناوری موجود و پیگیری‌های به عمل آمده، سازمان بهزیستی کشور در خصوص پرداخت الکترونیکی کمک هزینه تأمین لوازم بهداشتی افراد دارای آسیب نخاعی از دی ماه امسال، اعلام آمادگی کرد.

وی گفت: این کمک‌هزینه تاکنون ازطریق بهزیستی استان‌ها پرداخت شده است که با الکترونیکی شدن پرداخت از سوی سازمان بهزیستی کشور، علاوه بر شفاف شدن میزان و نحوه پرداخت‌ها، در زمان کوتاه تری در حساب مددجویان قرار خواهد گرفت.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به این که کمک هزینه تأمین لوازم بهداشتی فعلاً به افراد دارای آسیب نخاعی و باتوجه به سطح ضایعه، گردنی، سینه‌ای و کمری تعلق می‌گیرد، گفت: درصورت گشایش اعتبارات به سایر گروه‌های معلول بسترگرا نیز پرداخت خواهد شد.

وی گفت: پیش از این، کمک هزینه تأمین لوازم بهداشتی، به دلیل کمبود اعتبارات، ۲۰ هزار نفر از افراد دارای آسیب نخاعی از این کمک هزینه برخوردار می‌شدند که با برنامه‌ریزی صورت گرفته در این زمینه، مقرر شده است که این کمک هزینه به تمامی افراد دارای آسیب نخاعی که در بهزیستی دارای پرونده هستند (در حال حاضر حدود ۲۷ هزار نفر) پرداخت شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار