آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۶۳۲۴
سلیمانی در گفتگو با دانشجو:

آشپزخانه دانشگاه کردستان نیمه صنعتی است

مدیر امور دانشجویی دانشگاه کردستان گفت: آشپزخانه دانشگاه کردستان نیمه صنعتی شده و در آن، روزانه به طور میانگین برای وعده ناهار دانشجویان ۵۰۰۰ پرس غذا و برای وعده شام حدود ۲۲۰۰ پرس غذا پخت می‌شود.

ابراهیم سلیمانی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه کردستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه آشپزخانه دانشگاه کردستان نیمه صنعتی است، گفت: در این آشپزخانه روزانه به طور میانگین برای وعده ناهار دانشجویان ۵۰۰۰ پرس و برای وعده شام حدودا ۲۲۰۰ پرس غذا پخت می‌شود.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه کردستان با بیان اینکه کیفیت غذا نسبی است، افزود: برای پخت این غذا‌ها در دانشگاه کردستان از گوشت یخ زده استفاده می‌کنیم و برنجی که مورد استفاده قرار می‌گیرد از همان سهمیه‌ای است که به تمام دانشگاه‌های کشور اختصاص داده شده و در کل کیفیت غذا‌های دانشگاه در سال جاری بهتر از سال گذشته بوده است.

سلیمانی با بیان اینکه دانشگاه کردستان در رتبه بندی کیفی سلف‌ها جزو دانشگاه‌های درجه ۲ است، اظهار کرد: طبق اعلام صندوق رفاه دانشجویان ۵۰ درصد از هزینه‌هایی که دانشگاه‌ها برای ساختمان و تجهیزات سلف و ... پرداخت می‌کنند را این صندوق عودت می‌دهد و همین امر باعث شده به سمت صنعتی شدن آشپزخانه دانشگاه حرکت کنیم و در صورتی که بودجه لازم تامین شود ظرف ۲ سال آینده آشپزخانه این دانشگاه کاملا صنعتی می‌شود.

وی یادآور شد: البته این آشپزخانه از نظر صنعتی مجهز به دیگ‌های چلوپزی، خورشت پزی، کباب پزی و... شده و فقط در برخی بخش‌ها همچون ماهی پزی، پخت و پز‌های دانشگاه به صورت دستی و سنتی انجام می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار