معاون دانشجویی دانشگاه بناب گفت: استفاده از ابزارهای صنعتی در پخت و پز اهمیت ویژهای دارد چرا که باعث کاهش هزینه نیروی انسانی و هم سلامتی مواد غذایی را افزایش میدهد.
مهدی حاتمی، معاون دانشجویی دانشگاه بناب در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: بحث تغذیه دانشجویان جزو مهمترین اولویتهای ما است با توجه به تاکید وزارت علوم به موضوع خدمت رسانی و فراهم کردن زیرساختها و به روز رسانی آشپزخانه در حوزه دانشجویی در این زمینه خیلی دغدغهمند هستیم که بتوانیم امکانات رفاهی خوبی برای دانشجویان فراهم کنیم در این راستا با توجه به شرایط اقتصادی توانستیم قراردادهای سلف مرکزی را بهینه کنیم که به نفع دانشجویان باشد.
حاتمی با اشاره به صنعتی سازی آشپزخانههای سلف دانشگاه تاکید کرد: استفاده از ابزارهای صنعتی در پخت و پز اهمیت ویژهای دارد چرا که هم باعث کاهش هزینه نیروی انسانی و هم سلامتی مواد غذایی را افزایش میدهد.
وی گفت: در این راستا برای سلف مرکزی سه دستگاه چلوپز صنعتی خریداری شد که ظرفیت هر کدام ازآنها حدود ۲۷۰ نفر است و دو عدد خورشت پز صنعتی برای دانشگاه تهیه شد که هر دستگاه دارای ظرفیت ۶۰۰ نفره است و دو عدد محفظه بخار که هم برای پخت و پز برنج و هم برای گرم نگه داشتن غذای سلف استفاده میشود.
حاتمی در ادامه تصریح کرد: برای دانشجویان ساکن خوابگاه برای اینکه بتوانیم خدمات خوبی ارائه دهیم دستگاه ژتون خوان در محلهای خوابگاهها تهیه کردیم که دانشجویان برای تهیه وعده شام مشکلی نداشته باشند.
معاون امور دانشجویی دانشگاه بناب یادآور شد: طبق بررسیهایی انجام شده بیش از ۲۵ عنوان غذا در رستوران اصلی و در ایام مختلف سال ارائه میدهیم و همچنین بیش از ۳۵ عنوان غذای در رستوران مکمل اعم از غذاهای و فست فود ارائه میشود.