مدیر روابط عمومی دانشگاه هرمزگان گفت: آشپزخانه دانشگاه هرمزگان نیمه صنعتی است و به طور میانگین هر روز ۲۰۰۰ پرس غذا در آن پخت میشود.
مهدی عباسی، مدیر روابط عمومی دانشگاه هرمزگان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص وضعیت آشپزخانه این دانشگاه گفت: آشپزخانه دانشگاه هرمزگان نیمه صنعتی است و در این آشپزخانه روزانه به طور میانگین ۲۰۰۰ پرس غذا پخت میشود.
عباسی اضافه کرد: کیفیت غذاهای دانشگاه در حد مطلوبی است و برای پخت و پز برنج و گوشت و... از همان سهمیهای استفاده میکنیم که به تمام دانشگاههای کشور اختصاص داده شده است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه هرمزگان با بیان اینکه شورای صنفی دانشجویان به طور مداوم بر کیفیت پخت غذاهای دانشگاه نظارت دارد، اظهار کرد: این آشپزخانه مجهز به یکسری از وسایل پخت و پز صنعتی همچون کباب پز است، اما هنوز به طور کامل صنعتی نشده و در تلاشیم این مهم محقق شود.