کارشناس اقتصادی گفت: حتی بعد از امضای برجام در دولت اوباما ساختار کلی تحریمها حفظ شد، بنابراین صحبت از مذاکره برای حل مشکلات اقتصادی غلط است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مجید شاکری؛ کارشناس ارشد مسائل اقتصادی در نشست تخصصی تحت عنوان "قفل بودجه" با انتقاد به لایحه بودجه سال ۹۹ که دولت در آن قصد دارد ۴۹ هزار میلیارد تومان از داراییهای خود را بفروش برساند و ۴۰ هزار میلیارد تومان اوراق بیشتر منتشر و بفروشد گفت: راههای زیادی برای کسب درآمد دولت و جبران کسری بودجه وجود دارد که میتواند منجر به رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال و عدالت اجتماعی شود، اما متاسفانه آنطور که در بودجه مشخص است بدترین روشها که البته دست یافتنی هم به نظر نمیرسد را انتخاب کرده است.
شاکری اضافه کرد: اگر تغیرات جدی در بودجه سال آینده صورت نگیرد دولت مجبور است به سمت بانک مرکزی و پایه پولی دست درازی کند که ماحصل این روشهای درپیش گرفتهی غلط افزایش نقدینگی و تورم خواهد بود.
این کارشناس اقتصادی با انتقاد از طرفداران حل مشکلات و جبران کسری بودجه از طریق مذاکره با آمریکا ادامه داد: طوری از مذاکره با آمریکا صحبت میکنند که گویی آمریکاییها نشسته اند و منتظرند ما برویم و با آنها مذاکره کنیم و مسائل حل بشود! آیا این افراد آیا واقعا فکر هم میکنند؟
شاکری افزود: حتی بعد از امضای برجام در زمان دولت اوباما ساختار اطلاعاتی و کلی تحریمها علیه ایران حفظ شد بنابراین صحبت از حل مشکلات اقتصادی بوسیلهی مذاکره با آمریکا آن هم در این شرایط غیرمنطقی و غلط است.