آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۷۸۷۵

خوشحالی سوری‌ها پس از شهادت حاج قاسم؟!/ واقعیت چیست؟

پادوهای رسانه‌ای سعودی البته از گونه فارسی‌زبان خبری را با آب و تاب منتشر کردند که مردم سوریه پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی ابراز حوشحالی کردند! اما واقعیت چیست؟

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یکی از کاربران توئیتر در صفحه کاربری خود نوشت:  می‌گویند: «مردم سوریه در خیابان‌ها برای قتل سلیمانی شیرینی پخش کردند» اما تمام حقیقت را نمی‌گویند؛مثلا نمی‌گویند در منطقه بنش چنین اتفاقی افتاد. بنش در کنترل کیست؟ تحرير الشام شاخه رسمی القاعده در سوریه که سایتش چنین خبری را منتشر کرده.

خوشحالی سوری‌ها پس از شهادت حاج قاسم؟!/ واقعیت چیست؟

خوشحالی سوری‌ها پس از شهادت حاج قاسم؟!/ واقعیت چیست؟

به گزارش دانشجو، منطقه بنش از بخش‌های «ادلب» استان شمالی سوریه است که دراشغال نیروهای القاعده می‌باشد. به دلیل حجم بالای حضور تروریست‌ها، از ادلب به‌عنوان پایتخت تروریست‌های جهان یاد می‌شود که از مدت‌ها پیش ارتش سوریه با پشتیبانی ایران و روسیه در حال پیشروی در آخرین دژ تروریسم است.

فیلم| پیش‌روی در پایتخت تروریسم جهان با پشتیبانی ایران

برای مشاهده تصویر بزرگتر کلیک کنید

ادلب - استان شمالی سوریه که هم‌مرز ترکیه است (سبز)
 
نقشه زیر متعلق به syrian civilwar map است. همانطور که قابل مشاهده است درصد بالایی از خاک سوریه تحت پرچم دمشق قرار دارند. این مناطق با رنگ قرمز نشان داده شده‌اند. قسمت سبز شمال سوریه که درحال حاضر محل درگیری است استان ادلب می‌باشد و ارتش سوریه درحال پیش‌روی برای آزاد کردن خاک این استان از دست تروریست‌های القاعده است.
 
عکس| چند درصد از خاک سوریه در اختیار اسد است؟
 

قسمت سبز رنگ در جنوب شرق سوریه (التنف) در اختیار ارتش آمریکا است. قسمت زرد رنگ در شمال شرق سوریه در اختیار نیروهای دموکراتیک سوریه است که روابط حسنه‌ای با آمریکایی‌ها دارد و از سوی دیگر درحال حاضر معارض دمشق نیز نیست. این نیروها به لطف حضور گسترده آمریکایی‌ها در شرق فرات، این وسعت از خاک را دراختیار دارد. قسمت آبی نقشه نیز قسمت‌هایی ازخاک سوریه را نشان می‌دهد که ارتش ترکیه در آن‌جا حضور دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۸
لعنت بر سفیانیان - لعنت به دشمن علی
17
7
پربازدیدترین آخرین اخبار