
کد خبر:۸۱۷۹۷۴
موسوی در پاسخ به دانشجو:
متهم کردن ایران به تروریسم گزافهگویی است/نابودی داعش توسط سردار سلیمانی اروپا را به امنیت رساند
سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی وزارت خارجه در پاسخ به خبرگزاری دانشجو در خصوص واکنش وزارت خارجه به مواضع اروپایی ها در قبال ترور سردار سلیمانی گفت: ژست اروپا را برای خوشایند آمریکا نمی پذیریم.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو سید عباس موسوی سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی وزارت خارجه در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو در مورد واکنش وزارت امور خارجه به مواضع کشورهای اروپایی در خصوص ترور سردار سلیمانی و دعوت ایران به خویشتنداری و هم چنین بیان این نکته که اقدام آمریکا واکنشی به سلسله تحرکات نظامی ایرانیها بوده است گفت: اروپا در خصوص مسائل منطقه ای، حضور و نفوذ جمهوری اسلامی در منطقه مواضعی هم سو با آمریکا داشته است.
وی با گستاخانه دانستن مواضع مقامات آلمانی، فرانسوی و انگلیسی تصریح کرد: این مواضع نه تنها سازنده نبوده بلکه حرفهایی که در مورد تروریسم و گسترش آن در منطقه در خصوص جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران عنوان شده نوعی فرار به جلو و فرافکنی محسوب میشود.
اروپاییها به خاطر دارند که امنیت خود را از ابتدای تولد داعش مدیون سردار سلیمانی و فرزندان او است
موسوی با اشاره به رشادتهای سردار بزرگ اسلام سردار سلیمانی و فرزندان منطقه اعم از سوریه، لبنان، عراق و افغانستان گفت: اروپا به خوبی میداند که این رشادتها باعث شد که خطر تروریسم برای مدتی از کنار گوش اروپاییها دور شود و اروپاییها فراموش نمیکنند زمانی که داعش تازه متولد شده بود چه ناامنی خیابانهای اروپا را فرا گرفته بود و خیابانهای این کشورها شاهد انفجار، کشتار و ناامنی بود.
سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی وزارت خارجه تصریح کرد: نابودی داعش توسط نیروهای مقاومت به ویژه جمهوری اسلامی و با رهبری سردار سلیمانی بود که اروپا را به امنیت رساند.
اتهام جمهوری اسلامی در دفاع از تروریسم حتی به لفظ نیز ادعایی گزاف است
وی تصریح کرد: براساس همین پیشینه تاریخی حرف گزافهای است اگر در خصوص مبارزه با تروریسم جمهوری اسلامی را حتی به لفظ متهم کنند و اروپا برای خوشایند آمریکاییها حرفی بزند که این معنا را به ذهن برساند.
موسوی ادامه داد: یادآوری میکنم حمایت اروپا از یک گروه تروریستی شناسنامه دار که دستش به خون هزاران نفر از ملت ایران آغشته است از حافظه تاریخ پاک نخواهد شد و همین طور کمکی که این گروهک نفرتانگیز به رژیم بعث عراق در سرکوب مردم این کشور انجام داد.
ژست اروپا برای خوشایند آمریکا در اتهام به ایران را نمیپذیریم
سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی وزارت خارجه خاطرنشان کرد: از این منظر ژست اروپا که برای خوشایند آمریکا در اتهام ایران به حمایت از تروریسم گرفته میشود را نمیپذیریم و امیدواریم اروپاییها واقعیتها را در نظر بگیرند و سیره را از ناسره تشخیص دهند.
وی با بیان اینکه سردار سلیمانی قهرمان جهانی مبارزه با تروریسم و خشونت بود ادامه داد: هر چند رسانههای بیگانه سعی میکنند چهره دیگری از او جلوه دهند.
موسوی از دولت و ملت عراق برای تشییع باشکوه پیکر شهید سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس تشکر کرد.
سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی وزارت خارجه هم چنین انتصاب سردار قاآنی را به عنوان فرمانده سپاه قدس تبریک و برای او آرزوی موفقیت کرد و افزود: حتما بعد از این وزارت امور خارجه همکاریهای خود را با این نهاد ادامه خواهد داد.
وی در خصوص اقدامات جمهوری اسلامی در مورد حادثه ترور سردار سلیمانی نیز گفت: رایزنیها را با مقامات سایر کشورها در خصوص این حادثه انجام داده مواضع ایران اعلام شده و این نکته نیز بیان شده است که این اقدام اقدامی نابخردانه و خطایی بزرگ بوده است و مسئولیت کلیه عواقب آن به عهده دولت تروریسم آمریکاست.
موسوی هم چنین در خصوص سایر اقدامات دیپلماتیک وزارت خارجه گفت: سفرهای ظریف به چین و روسیه و سفر سایر مقامات به ایران در همین راستا بوده است که از تشریح آن صرف نظر میکنم.
سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی وزارت خارجه در خصوص برگزاری اجلاسی بین المللی در روز سه شنبه نیز گفت: در این نشست مجمع گفتگوهای تهران با حضور مقامات بین المللی و رسانههای بین المللی برگزار خواهد شد و محور این نشست تکیه بر طرح پویش صلح هرمز در کنار سایر طرحهایی است که جمهوری اسلامی در این ۴ دهه ارایه داده است.
وی طرح هرمز را از درجه اهمیت بالایی برخوردار دانست و خاطر نشان کرد: براین اساس روز سه شنبه ۱۷ دی ماه شاهد برگزاری یک سلسله گفتگوها و برنامههای پرباری خواهیم بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.