یک چهره اپوزیسیون: موسوي، حجاريان، آرمين و ميردامادي جنايتكارند
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، ايرج مصداقي، چهره اپوزيسيوني نزديک به منافقين در اظهارنظري جالب که در رسانههاي منتسب به اقليت سبز منتشر شده است، با نام بردن از برخی چهره های دوم خردادی از جمله موسوی، حجاریان، تاجزاده، محتشمی پور و... آنان را جنایتکار خطاب کرد.
مصداقي به ارائه فهرستي از كساني كه در ماجرای اعدام منافقین در سال 67 نقش داشته اند پرداخته و ميافزايد: عکس حسين مرتضوي را که هم اکنون «سبز» شده بود را پيدا کردم، راجع به او و سابقه جنايتکارانه او نوشتم تا لااقل مردم کنار دستيهايشان را بشناسند، وقتي عکس اکبر خوشکوش را پيدا کردم، راجع به سوابق جنايتکارانه او توضيح دادم.(اکبر خوش کوش هم از نیروهای امنیتی سابق است که در انتخابات اخیر در ستاد موسوی نقش فعالی داشت.)
وي سعيد حجاريان، محسن آرمين، محسن ميردامادي، فيضالله عربسرخي، محسن امينزاده، عطريانفر، محمدرضا تاجيک، تاج زاده و... را ناقضان حقوق بشر معرفي ميكند و ميافزايد: سيد عبدالکريم موسوي اردبيلي، رئيس ديوان عالي کشور و رئيس شورايعالي قضايي، سيد محمد موسوي خوئينيها، دادستان کل کشور و عضو شورايعالي قضايي، علياکبر رفسنجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي، ميرحسين موسوي، نخست وزير، محسن رضايي، فرمانده سپاه پاسداران، محسن رفيق دوست، وزير سپاه پاسداران، علياکبر محتشمي، وزير کشور و... نيز مقامات قضايي، امنيتي و سياسي درگير در اين جنايت بزرگ هستند.
گفتنی است پس از ادعای عجیب میرحسین موسوی مبنی بر افشای ناگفته های جنگ، این ادعا با واکنش منفی حامیان وی در خارج از کشور مواجه شد، تا جائی که برخی چهره های اپوزیسیونی که تاپیش از این از موسوی تمام قد حمایت می کردند، این ادعاها را پوچ و تهی خواندند./انتهاي پيام/