واگذاری ۹ هزار هکتار شهرک‌های کشاورزی تا پایان سال جاری
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۹۳۹۳

واگذاری ۹ هزار هکتار شهرک‌های کشاورزی تا پایان سال جاری

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی گفت: پیش‌بینی می‌شود میزان واگذاری شهرک‌های کشاورزی تا پایان سال جاری به ۹ هزار هکتار برسد.
واگذاری ۹ هزار هکتار شهرک‌های کشاورزی تا پایان سال جاری
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، علی‌اشرف منصوری از رشد پرداخت تسهیلات در شهرک‌های کشاورزی خبر داد و گفت: از ابتدای امسال ۷۳۲ میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه شهرک‌های کشاورزی پرداخت شده که این میزان، ۳ برابر تسهیلات پرداختی در ۶ سال گذشته بوده است.

وی ادامه داد: بیشترین میزان تسهیلات برای (ساخت و توسعه) شهرک‌های گلخانه‌ای و سپس در حوزه دام پرداخت شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی بابیان اینکه تاکنون ۶ هزار و ۷۰۰ هکتار از شهرک‌های کشاورزی به متقاضیان واگذارشده است، افزود: بیشترین میزان واگذاری مربوط به سال ۹۷ و امسال بوده است.

وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود میزان واگذاری شهرک‌های کشاورزی تا پایان سال جاری به ۹ هزار هکتار برسد و واگذاری این شهرک‌ها بیشتر مربوط به شهرک‌های گلخانه‌ای و پس‌از آن شهرک‌های شیلاتی خواهد بود.
منبع: تسنیم
پربازدیدترین آخرین اخبار