قیمت نفت صعودی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۲۸۰۴

قیمت نفت صعودی شد

قیمت نفت برنت با افزایش‌تنش‌ها در خاورمیانه با رشد ۱.۱۱ دلاری از ۹۹ دلار در هر بشکه گذشت.
نفت جهانی

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، قیمت نفت برای چهارمین جلسه متوالی افزایش یافت و در معاملات اولیه روز چهارشنبه بیش از یک دلار رشد کرد، زیرا حملات تازه در سراسر خاورمیانه نگرانی‌ها را درباره اختلال در عرضه تشدید کرد؛ هر بشکه نفت برنت با ۱.۱۱ دلار افزایش به ۹۹.۰۳ دلار رسید، در حالی که نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۹۱ سنت افزایش ۹۳.۹۴ دلار معامله شد. قیمت نفت برنت از اوایل ماه اوت حدود ۲۵‌درصد افزایش یافته است، زیرا امید‌ها به راه‌حلی دائمی برای جنگ علیه ایران کمرنگ شده و درگیری‌ها دوباره شعله‌ور شده و قیمت‌ها به سرعت به سمت مرز کلیدی ۱۰۰ دلار در هر بشکه در حرکت است.

تداوم حملات انصارالله

درگیری‌ها در خاورمیانه روز سه‌شنبه تشدید شد؛ انصارالله یمن حملاتی را به چندین شهر عربستان انجام داد که این مسئله متحد آمریکا را بیشتر درگیر این مناقشه کرد. نیرو‌های آمریکایی چندین نفت‌کش ایرانی را هدف قرار دادند و ایران نیز پایگاه‌های آمریکا در اردن را مورد حمله قرار داد.

تحلیل‌گران آی‌ان‌جی در یادداشتی نوشتند: «تحولات اخیر این دیدگاه را تقویت می‌کند که ما هنوز با ازسرگیری مذاکرات (صلح) فاصله داریم. در این میان، بازار احتمالاً به قیمت‌گذاری حق‌بیمه ریسک قابل‌توجهی ادامه خواهد داد.»

حملات جدید اختلال در تأمین نفت خاورمیانه را که از پیش بر اثر حملات به زیرساخت‌های انرژی منطقه و مسیر‌های کلیدی کشتیرانی تحت فشار قرار گرفته، عمیق‌تر می‌کند. تحلیل‌گران می‌گویند هرچند عربستان بخشی از صادرات خود را از تنگه هرمز منحرف کرده، اما هرگونه حمله مستمر می‌تواند تلاش‌ها برای حفظ جریان نفت به بازار‌های جهانی را پیچیده‌تر کند.

تحلیل‌گران او‌سی‌بی‌سی در یادداشتی گفتند: «حملات به تأسیسات انرژی عربستان و متعاقب آن انهدام پنج نفت‌کش ایرانی، نگرانی‌ها را درباره یک اختلال طولانی‌مدت دیگر در عرضه نفت افزایش داد.»

پربازدیدترین آخرین اخبار