کد خبر:۸۱۹۷۲۳

شمخانی: قصدی برای کتمان دلایل سقوط هواپیما وجود نداشت / طولانی شدن اعلام دلیل سقوط هواپیما به خاطر بررسی فرضیه‌ها بود

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه طولانی شدن اعلام دلیل سقوط هواپیمای اوکراینی به خاطر ضرورت بررسی بود، گفت: هیچ قصدی برای کتمان حادثه نبود.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی اظهارداشت: ابعاد تأسف از حادثه جانگداز سقوط هواپیمای اوکراینی را سردار سرافراز حاجی زاده از زبان مجموعه حاکمیت و با بیان این عبارت که «ای کاش ما مرده بودیم و شاهد این رخداد غم بار نبودیم»، عنوان کرد.

وی با بیان اینکه همه ایرانیان در این سوگ جانگداز داغدار شدند و در حالی که هنوز جامه مشکی عزای سردار شهید قاسم سلیمانی را بر تن داشتند، مجدداً سوگوار این عزیزان شدند، گفت: یاد و نام فرهیختگان علمی جانباخته در این سانحه که پرورش یافتگان دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران بودند، همواره جاوید خواهد ماند.

وی افزود: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران خود را داغدار اصلی این سوگ ملی می‌دانند. در این حادثه حزن و تأسف و دل شکستگی مجموعه فرماندهان و نیرو‌های سپاه پاسداران که ۴۱ سال در میدان‌های مختلف دفاع از امنیت و آسایش مردم جانفشانی کرده‌اند، کم سابقه است. طولانی شدن اعلام دلیل سقوط هواپیمای اکراینی به دلیل ضرورت بررسی همه فرضیه‌ها از جمله «اقدامات احتمالی دشمن در جمینگ»، «هک سیستمها»، «موضوع نفوذ» و عوامل مرتبط دیگر بوده است.

شمخانی خاطرنشان کرد: از اولین ساعات سقوط هواپیما، جمهوری اسلامی ایران با دعوت و پذیرش مجموعه کشور‌های ذیربط خارجی شرایط بررسی کارشناسی سانحه بدون هیچ محدودیتی را فراهم کرد که این خود نشانه‌ای از حسن نیت ما در پیگیری دقیق و اعلام صادقانه نتیجه بررسی‌ها بود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: از همان ابتدا هیچ قصدی برای کتمان دلایل این حادثه وجود نداشت، به ویژه آنکه با توجه به ماهیت و شاخص‌های فنی آشکارساز، اساساً امکان کتمان غیرممکن است. توجه به این نکته ضروری است که اثبات هر یک از عوامل تأثیرگذار بر شلیک موشک، می‌توانست نحوه اطلاع رسانی و واکنش کشور به این رخداد را در شرایط کاملاً متفاوتی قرار دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار