حركت نظامي در منطقه از سوي آمريكا بعيد است
حجت الاسلام مهديان در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به برگزاري نشست شب گذشته جامعه وعاظ تهران با سخنراني شيخ الاسلام در خصوص مسائل سياست خارجه به تشريح مشروح سخنان وي پرداخت.
دكتر شيخ الاسلام در اين نشست به ارائه تصوير اجمالي از مسائل سياسي روز و مسائل منطقه پرداخت و اظهار داشت: حضور ملك عبدالله در منطقه و پيشنهادات وي همان طرح هيلاري كلينتون است.
وي افزود: آمريكا همواره در طول سي سال گذشته درصدد است طرح هاي خود را در منطقه اجرا كند اما امروز به مدد ايادي خود در منطقه به نوعي مذاكره بدون شرط را مطرح كرده و درصدد اجراي آن مي باشد.
مشاور رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه سخنان خود تصريح كرد: گر چه در قطع نامه جديد عليه ايران، دست كساني كه خواستار فعاليت عليه ايران هستند، باز است، اما قدرت سياسي و نظامي ايران اجازه دست درازي را به آنها نخواهد داد.
شيخ الاسلام در پايان سخنان خود حركت نظامي در منطقه را بعيد خواند و خاطرنشان كرد: همه بحث ها و تهديد هاي عليه ايران مسئله اي سابقه دار است و امر جديدي نيست ولي امريكا مي داند حركت نظامي عليه ايران رسوايي اش را در جهان در پي خواهد داشت./انتهاي پيام/