ابطحی: آمریکا خاک عراق را ترک نکند، نیرو‌های مقاومت وارد عمل می‌شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۰۵۴۸

ابطحی: آمریکا خاک عراق را ترک نکند، نیرو‌های مقاومت وارد عمل می‌شوند

عضو فراکسیون ولایی مجلس با بیان اینکه آمریکا راهی جز ترک خاک عراق ندارد گفت: در پی مصوبه پارلمان عراق، آمریکا از نظر قانون جایگاهی در خاک این کشور ندارد.
ابطحی: آمریکا خاک عراق را ترک نکند، نیرو‌های مقاومت وارد عمل می‌شوند
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدمحمدجواد ابطحی درباره تلاش آمریکایی‌ها برای ادامه حضور در خاک عراق گفت: بعد از ترور ناجوانمردانه شهید سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس ما شاهد رای تاریخی مجلس عراق به طرح خروج نیرو‌های خارجی از خاک این کشور بودیم.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در پی مصوبه پارلمان عراق، آمریکا از نظر قانونی جایگاهی در خاک این کشور ندارد ادامه داد: آمریکایی‌ها ملزم به اجرای این قانون هستند به طوریکه حشدالشعبی و نیرو‌های مقاومت هم اعلام کردند اگر آمریکایی‌ها به قانون تمکین نکنند وارد عمل خواهند شد.

وی با یادآوری هزینه‌کرد ۷ تریلیون دلاری آمریکا در منطقه تاکید کرد: آمریکا امروز در شرایطی است که از حضور در جنگی جدید در منطقه واهمه داشته بنابراین به دنبال خروج آبرومند از منطقه است، اما از طرفی در تلاش است تا پایگاه‌های خود را در منطقه حفظ کند.

ابطحی با بیان اینکه آمریکا به دنبال آن است تا نیرو‌های خود را در قالب ناتو در عراق مستقر کند افزود: البته با توجه به بصیرتی که درمنطقه ایجاد شده و حضور نیرو‌های مقاومت، بعید به نظر می‌رسد ناتو جایگاهی در منطقه داشته باشد، زیرا همگان دریافته اند که ناتو در پی تامین منافع سیاسی و اقتصادی غرب و اسرائیل است.

وی با تاکید بر اینکه منطقه باید از حضور نیرو‌های خارجی پاک سازی شود تصریح کرد:، اما باید بپذیریم که دولت عراق تحت فشار آمریکا بوده و در پی بروز حوادثی در عراق، جمع کردن همه نیرو‌ها حول یک محور مشکل است.

عضو فراکسیون ولایی مجلس شورای اسلامی با یادآوری فتوای آیت‌الله سیستانی مبنی بر خروج نیرو‌های خارجی از خاک عراق گفت: امیدوارم عراق حضور ناتو در خاک این کشور را نپذیرد، اگر ناتو در عراق پایگاهی نداشته باشد بعید است بتواند در سایر کشور‌ها حضور خود را تثبیت کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار