کد خبر:۸۲۱۸۹۰
رییس سازمان بهزیستی کشور خبر داد:

برقراری مستمری برای ۲۷۰۰خانوار پشت نوبت ساکن در مناطق درگیر سیل استان سیستان و بلوچستان

قبادی دانا از برقراری مستمری برای ۲۷۰۰خانوار پشت نوبت ساکن در مناطق درگیر سیل استان خبر داد و افزود:این خانوار‌ها علاوه بر شارژ شدن مبلغ معادل دوماه مستمری، از دی ماه امسال مشمول دریافت مستمری ماهانه خواهند شد.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قبادی دانا رییس سازمان بهزیستی کشور در حاشیه بازدید از مناطق آسیب دیده از سیل در استان سیستان و بلوچستان از برقراری مستمری برای ۲۷۰۰خانوار پشت نوبت ساکن در مناطق درگیر سیل استان خبر داد و افزود:این خانوار‌ها علاوه بر شارژ شدن مبلغ معادل دوماه مستمری، از دی ماه امسال مشمول دریافت مستمری ماهانه خواهند شد.

وی افزود: به حساب کارت بانکی ۵هزارو۵۰۰خانوار روستایی در این شهرستان‌ها که مددجوی سازمان بهزیستی هستند، مبلغی معادل دوماه مستمری شارژ شده که از ۳میلیون و ۵۰۰هزار ریال تا ۱۰میلیون و ۷۰۰هزار ریال و بر اساس بعد خانوار، واریز شده و قابل برداشت است.

رییس سازمان بهزیستی کشور افزود: همچنین اقلام غیر نقدی شامل۲هزار تخته پتو، ۳هزار قلم پوشاک گرم، ۴هزار متر مربع موکت، ۴۲۰عدد چادر، ۴۰۰وسیله گرمایشی، ۷هزار بسته مواد غذایی، ۲۰ هزار قوطی کنسرو، ۲۰هزار بسته بهداشتی، ۴هزار بسته پوشینه برای افراد دچارضایعه نخاعی، ۹۰۰عدد فانوس، در حدود ۲۰هزار کیلوگرم برنج، ۳۹۰۰کیلوگرم روغن و همچنین بسته‌های حاوی گوشت مرغ، قند، خرما، شیرخشک و... در میان عزیزان آسیب دیده از سیل توزیع شده است.

قبادی دانا افزود: مجموع کمک‌های غیر نقدی توزیع شده در میان افراد آسیب دیده از سیل را مبلغی معادل ۲میلیارد و ۴۷۰میلیون تومان برآورد شده است.

وی در حاشیه بازدید از مناطق آسیب دیده از سیل در استان سیستان و بلوچستان از واریز مبلغ سه میلیارد و ۴۰۰میلیون تومان به حساب مددجویان آسیب دیده از سیل واریز خبرداد.

قبادی دانا افزود:بیشترین آسیب سیل به منطقه بلوچستان این استان وارد شده است که شهرستان‌های چابهار، کنارک، فنوج، دلگان، نیکشهر و قصر قند از این جمله هستند.

رییس سازمان بهزیستی کشور، همچنین از کمک بلاعوض سازمان بهزیستی به مددجویان سرپرست خانوار که منزل آن‌ها دچار تخریب کامل شده است، خبر داد و افزود: علاوه بر کمک‌های دولتی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مبلغ ۱۵۰میلیون ریال در مناطق روستایی و ۲۰۰میلیون ریال در مناطق شهری از سوی سازمان بهزیستی و به عنوان کمک بلاعوض برای ساخت مسکن مددجویانی که منزلشان به طور کامل تخریب شده است، پرداخت خواهد شد.

به گفته قبادی دانا بر اساس گزارش‌های اعلام شده وسایل کمک توانبخشی ۳۰۰ خانوار از مددجویان سازمان بهزیستی، در جریان سیل اخیر از بین رفته است، که در اسرع وقت تامین و جایگزین خواهد شد.


تاسیس مراکز جدید بهزیستی در استان سیستان و بلوچستان


رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تخریب مراکز زیر ساختی بهزیستی در مناطق آسیب دیده از سیل استان افزود:با توجه به آسیب دیدگی برخی مراکز بهزیستی استان، در خصوص ساخت یک مرکز شبانه روزی سالمندان در شهرستان چابهار و یک مرکز شبانه روزی بیماران روانی مزمن در شهرستان ایرانشهر، رایزنی و تصمیم‌هایی گرفته شده است.

وی همچنین به فعالیت‌های مستمر و شبانه روزی تیم‌های محب و اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی در مناطق آسیب دیده از سیل اشاره کرد و افزود:این تیم‌ها متشکل از مددکاران اجتماعی و روانشناسانی است که به صورت داوطلبانه، به مددجویان وافراد آسیب دیده از سیل خدمات حمایتی، روانی و اجتماعی می‌دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار