پایان عمر یک نقاب
گروه سیاسی شبکه خبر دانشجو؛ چندی پیش یک تحلیلگر مسایل سیاسی تصریح کرده بود که جریان سبز و رهبران آن ناگزیرند بین راهی که می روند و ادعائی که می کنند(خط امامی بودن) یکی را انتخاب کنند تا هرچه زودتر بدنه اجتماعی رو به زوال خود را از «وضعیت تناقض» نجات دهند.
یکبار نیز یکی از اعضای اتاق فکر اقلیت سبز که در لندن مستقر است، به طور تلویحی این پیام را به سران داخلی فتنه فرستاد که اتفاقا آن چیزی که جنبش سبز علیه آن قیام کرده است، اندیشه ها و تفکرات آیت الله خمینی است و آنها نمی توانند با شعار خط امامی بودن جنبش را راهبری کنند.
عبدالکریم سروش هم در دو گفت و گوی جداگانه، کاملا واضح و آشکار امام خمینی و اندیشه هایش را مسبب همه مشکلات ايران دانست.
البته این اظهارات و جملات محدود، هیچگاه از سوی میرحسین موسوی، مهدی کروبی و محمد خاتمی که خود را «رهبران خط امامی» جریان معترض می دانند، محکوم نشد و آنان همچنان سیاست سکوت را دربرابر حملات حامیانشان به بنیانگذار راحل انقلاب اسلامی در پيش گرفتند.
اما خيلي زود و در اقدامی پیش از موعد، برخی سایت های منتسب به جریان سبز به اين نتيجه رسيدند كه دیگر «نقاب خط امام» کارکرد خود را از دست داده و روز به روز بر انبوه تناقضات این جریان می افزاید و مانعي بر سر راه آنهاست، به همين ترتيب پروژه «عبور از خميني» كه قرار بود خيلي بعد از اين عملياتي شود، اين چنين جلو افتاد.
يك سايت سبز كه تا چندي پيش سنگ نوه امام را به سينه ميزد و شعار دهندگان در مراسم چهارده خرداد سال جاري را «گمراه» و «معاند» قلمداد ميكرد، اكنون به صراحت در مطالب خود اقدامات امام خميني (ره) در سال 67 را «جنايت» خوانده و تيتري با عنوان «خميني جنايت كار است» را منتشر ميكند.
پايگاه ديگري از سايت هاي هوادارن سبز كه در جريان انتخابات دهم رياست جهموري دولت نهم را به عدول از ارزش هاي انقلاب اسلامي و تفكرات و آرمان هاي امام راحل متهم مي كرد، با انتشار كاريكاتوري از نيک آهنگ کوثر، امام خميني را قاتل معرفي ميكند.
نيک آهنگ کوثر همان کاريکاتوريستي است که در دوران اصلاحات مورد تفقد ويژه سيدمحمد خاتمي و وزير ارشاد او قرار گرفته بود. وي پس از روي کار آمدن دولت اصولگرا و قطع شدن حمايت هاي دولتي، به خارج از کشور عزيمت کرد و کاريکاتورهاي خود را اکنون در رسانه هاي بيگانه و سايت هاي ضدانقلاب درج مي کند.
نيک آهنگ کوثر طي هفته گذشته، دو کاريکاتور اهانت آميز نسبت به امام خميني(ره) در سايت هاي انقلابي درج کرده است.
اين روزها ايدئولوگ هاي جريان فتنه با درج مقالات، یادداشت ها و نامه ها متعدد، از موسوي، کروبی و خاتمی، مصرانه می خواهند تا با شفافيت بيشتر مقابل آنچه «اشتباهات خميني» خوانده شده، بايستند.
هرچند که موسوی در طول یک سال گذشته بارها و بارها در عمل از گفتمان امام خمینی عبور کرده ولی رفتار اخیر حامیان خارج نشین او نشان می دهد، ایدئولوگ های فتنه سبز به این باور رسیده اند که هم اکنون تاریخ مصرف نقاب خط امامی بودن به پایان رسیده و موقعیت ایجاب می کند که یاران دیروز امام خود برای ذبح خط امام آستین بالا بزنند./انتهای پیام/