
آموزش یک صبحانه جذاب و مقوی
آیا از یکنواختی و حالت روتین صبحانه خود خسته شدهاید؟ برای تنوع بلاندی را امتحان کنید تا هم از یکنواختی در بیایید و هم مواد مغذی و مقوی بخورید

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، چایی، لقمههای پنیر و کره، قهوه با کمی شکر، نیمرو و املت، غذاهایی هستند که ما اغلب برای تنوع به عنوان صبحانه میخوریم؛ اما آیا اینها مواد مفید مورد نیاز را به بدن میرسانند؟ طرز تهیه بلاندی را برایتان آوردهایم تا فیبر و پروتئین لازم بدن را تامین کند و تنوعی هم در برنامه غذایی باشد.
مواد لازم:
۶ قاشق غذاخوری کره
۱ پیمانه بادامزمینی خرد شده
۱ پیمانه فندق خرد شده
۱ پیمانه گردو خرد شده
۳ چهارم پیمانه کره بادام زمینی
۱ دوم لیوان عسل
۲ قاشق غذاخوری تخم کتان آسیب شده
۲ قاشق چاییخوری وانیل
۱ قاشق چاییخوری نمک
۱ دوم قاشق غذاخوری بکینک پودر
۳ عدد تخممرغ بزرگ
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک ظرف پخت ۸ در ۸ را برداشته و دیوارههای داخلی آن را با روغن مایع چرب کنید.
۲. یک کاغذ مومی بردارید و کف ظرف بخوابانید و از دو طرف به دیوارهها بچسبانید. آجیلها را در ۶ قاشق غذاخوری کره، بر حرارت کم تفت دهید تا ۶ دقیقه کهرنگ کره قهوهای شود و آن را کنار بگذارید.
۳. حالا کره بادام زمینی، عسل، تخم کتان، وانیل، نمک، بکینگ پودر را در تابه بهم بزنید تا مخلوط و طبخ شوند تا ۱ دقیقه.
۴. حال این خمیر به دست آمده را در ظرف چرب شده ۸ در ۸ پهن و یکدست کنید. بعد آجیلها را اضافه کنید و باز هم روی مواد یکدست کنید.
۵. در فر بگذارید تا مواد پف کنند و رویشان کمی طلایی شود. ۱۶ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنید. این کیک را در یخچال نگه دارید و برای مصرف روزانه اگر خواستید آن را کمی گرم کنید.
مواد لازم:
۶ قاشق غذاخوری کره
۱ پیمانه بادامزمینی خرد شده
۱ پیمانه فندق خرد شده
۱ پیمانه گردو خرد شده
۳ چهارم پیمانه کره بادام زمینی
۱ دوم لیوان عسل
۲ قاشق غذاخوری تخم کتان آسیب شده
۲ قاشق چاییخوری وانیل
۱ قاشق چاییخوری نمک
۱ دوم قاشق غذاخوری بکینک پودر
۳ عدد تخممرغ بزرگ
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک ظرف پخت ۸ در ۸ را برداشته و دیوارههای داخلی آن را با روغن مایع چرب کنید.
۲. یک کاغذ مومی بردارید و کف ظرف بخوابانید و از دو طرف به دیوارهها بچسبانید. آجیلها را در ۶ قاشق غذاخوری کره، بر حرارت کم تفت دهید تا ۶ دقیقه کهرنگ کره قهوهای شود و آن را کنار بگذارید.
۳. حالا کره بادام زمینی، عسل، تخم کتان، وانیل، نمک، بکینگ پودر را در تابه بهم بزنید تا مخلوط و طبخ شوند تا ۱ دقیقه.
۴. حال این خمیر به دست آمده را در ظرف چرب شده ۸ در ۸ پهن و یکدست کنید. بعد آجیلها را اضافه کنید و باز هم روی مواد یکدست کنید.
۵. در فر بگذارید تا مواد پف کنند و رویشان کمی طلایی شود. ۱۶ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنید. این کیک را در یخچال نگه دارید و برای مصرف روزانه اگر خواستید آن را کمی گرم کنید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.