کد خبر:۸۲۴۰۰۰

بسته‌های آموزشی مقابله با کروناویروس برای مردم پیامک می‌شود

وزیر بهداشت در پیامی توئیتری از همکاری وزارت ارتباطات با وزارت بهداشت برای اطلاع رسانی پیامکی در خصوص کروناویروس خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وزیر بهداشت در پیامی توئیتری از همکاری وزارت ارتباطات با وزارت بهداشت برای اطلاع رسانی پیامکی در خصوص کروناویروس خبر داد.
 
در متن توئیت وزیر بهداشت آمده است: «از امروز با همکاری وزیر محترم ارتباطات بسته‌های آموزش پیشگیری و رعایت نکات بهداشتی در مقابله با ویروس کرونا به صورت پیامک برای هموطنان عزیز ارسال خواهد شد تا بتوانیم علاوه‌بر رسانه‌های گروهی و جمعی، از این ظرفیت نیز برای آموزش و اطلاع رسانی به مردم استفاده کنیم.»
 
بسته‌های آموزشی مقابله با کروناویروس برای مردم پیامک می‌شود
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار