انبارلويي: خبرنگار متعهد نبايد در خدمت دشمنان باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۵۰۴
ديدار صميمي مسئولان حزب موتلفه با خبرنگاران- 1

انبارلويي: خبرنگار متعهد نبايد در خدمت دشمنان باشد

دبير سياسي حزب موتلفه اسلامي گفت: خبرنگاري كه تابع ولايت فقيه و اهل تقوا و ايمان باشد هرگز به دشمنان نظام سرويس نمي دهد.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، انبارلويي در نشست صميمي مسئولان حزب موتلفه اسلامي با رابطين خبري به مناسبت روز خبرنگار كه پيش از ظهر امروز در هتل هويزه تهران برگزار شد، با اشاره به حوادث پس از انتخابات دهم رياست جمهوري تصريح كرد: براي اولين بار كه اردوكشي خياباني را قبل از انتخابات و درگيري‌هاي خياباني را پس از انتخابات تجربه كرده‌ايم، برخي از اهالي رسانه اين اصل را كه دروغ نگويند و يا اهل كذب نباشند، مخدوش كردند.

وي افزود: امروز صداي اين عده را از بي بي سي، صداي آمريكا مي شنويم و تاسف آور است كه اين افراد خط خود را از ما جدا كرده و با عدم رعايت اخلاق حرفه‌اي و مصالح ملي در عرصه‌اي فعاليت مي كنند كه روبروي ملت قرار دارد.

دبير سياسي حزب موتلفه اسلامي با بيان اينكه ريشه اين رويكرد در شهرت، شهوت و تشنگي براي قدرت است، تصريح كرد: تا زماني كه اين افراد عملكردي به اين گونه دارند، سرباز دشمن هستند و اميدواريم دوستان ما در عرصه خبر تا آخرين روز حيات در كنار ملت و اهل ايمان و تقوا حضوري فعال داشته باشند.

انبار لويي در پاسخ به خبرنگاري كه در خصوص خبرنگاران دربند سوال كرد، اظهار داشت: اخلاق حقوقي خبري، چهارچوب‌ها را مشخص كرده و اگر كيفر خواست خبرنگاران زنداني و رسانه‌هاي توقيف شده بررسي شود، به مواردي خلاف اين اخلاق حقوقي خبري بر خواهيم خورد كه بارزترين آنها اهانت به مقدسات است.

انبار لويي با بيان اينكه امروز بسياري از اسپانسرهاي روزنامه‌هاي دوم خرداد، سايتي را در خارج از كشور و عليه نظام اداره مي كنند، اذعان داشت: در عين حال كساني كه در بي بي سي و ساير رسانه‌هاي بيگانه حرف مي زنند، انتظار انتشار حرف‌ها و خبرهاي خود كه متناقض با تعهدات نظام و خون شهداست را در رسانه‌ها داشتند كه اين خلاف قوانين است.

وي افزود: ما قوي ترين نقدها را در عرصه‌هاي مختلف به دولت‌هاي گذشته و دولت فعلي داشتيم، اما حقوق نظام را رعايت كرده‌ايم.

عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي در ادامه سخنان خود تصريح كرد: برخي از افراد مانند افشار، امروز نان مبارزه خود با جمهوري اسلامي را مي خورند و آگاهانه به فعاليت‌هاي سياسي خود عليه نظام مبادرت كردند.

انبار لويي اضافه كرد: در عين حال خبرنگاري كه كه اهل تقوا و ايمان و تابع ولايت فقيه باشد، هرگز به دشمنان سرويس نمي دهد و اگر هم از داخل بي مهري ببيند، جبران اين بي مهري‌ها سربازي دشمن و پناهندگي به آنها نيست.

وي در خاتمه سخنان خود خاطرنشان كرد: كسي كه در خدمت بي بي سي است و درآمد حاصل از آن را حلال مي داند به انقلاب اعتقاد ندارد و نياز است كه رسانه‌ها به رهنمود رهبري مبني بر مرزبندي با دشمن اهتمام ورزند تا تحليلي در رسانه‌ها منتشر نشود كه به نفع دشمن تمام شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار