عضو شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی گفت: اصلاحات، جریانی قدرتطلب است و برایش قدرت مطلوبیت دارد. با پولهای کثیف به گفته وزیر کشور وقت در مجلس قرار میگیرند و با این وجود، صحبت از پولهای میلیاردی برای قرار گرفتن در لیست تهران مطرح می کنند.
فرشاد مهدی پور عضو شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با انتقاد از بحثهای مطرحشده پیرامون نظارت استصوابی توسط اصلاحطلبان، افزود: نظارت استصوابی از ابتدای پیروزی انقلاب یعنی اولین دوره مجلس شورای اسلامی تا مجلس دهم اعمالشده است و مسئله تازهای نیست؛ جریان حامی دولت فعلی درگذشته جریان چپ بهحساب میآمد و اینها در دهه ۶۰، خودشان پیگیر سیاست نظارت استصوابی بودند.
وی ادامه داد: افکار عمومی باید بدانند که اینیک فریب بیش نیست. بقیه را به نظارت استصوابی متهم میکنند درحالیکه در دهه ۶۰ خودشان بهصورت بیضابطهای از آن بهره بردند. این قبیل بازیهای سیاسی احزاب حامی دولت که از طیف اتحاد ملت تا کارگزاران را شامل میشود، در دورههای گذشته همواره تکرار شده است.
رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی تأکید کرد: این جریان، هیچ دوره را به سمت تحریم کامل انتخابات پیش نرفته است و احساس میکند با تحریم انتخابات همهچیز را از دست میدهد؛ اصلاحات، جریانی قدرتطلب است و برایش قدرت مطلوبیت دارد. با تکیه به پول کثیف بنابر اظهارات وزیر کشور وقت در سال ۹۴، در مجلس راه پیدا میکنند و در درون خود، صحبت از پولهای میلیاردی برای قرار گرفتن در لیست تهران مطرح است.
وی بابیان اینکه جریان اصلاحات دچار فقدان ایدئولوژی است، گفت: هدف فقط کسب قدرت است، چه لیست انتخاباتیشان واحد و یا ازهمپاشیده باشد. اصلاحطلبان در تهران رأی بالایی ندارند و همه افکار سنجیها نشان میدهد که لیست جریان حامی دولت در تهران بازنده است.
عضو شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی اظهار کرد: اصلاحطلبان چیزی برای از دست دادن ندارند و انتخابات را باختهاند؛ در تهران و شهرهای بزرگ آرای مردمی را واگذار کردهاند و به دنبال بازی در انتخابات ایجاد هستند. اصلاح طلبان در انتخابات شرکت میکنند و تمام هوادارانشان را میآورند؛ این بازیها برای آن بوده است که بدنه سرخوردهشان را فعال کنند.
مهدی پور در خصوص سازوکار شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، بیان داشت: سازوکاری که در این دوره از انتخابات در جریان انقلابی یا منتقد دولت شکل گرفت، به لحاظ توجه به بدنه رأی از تکثر و تنوع بینظیری در روند ۴۰ ساله جریان احزاب سیاسی کشور برخوردار است.
وی ادامه داد: اقوام، اصناف، اقشار و احزاب در این فرآیند انتخابات شرکت کردهاند؛ گروههای محلی و خیریهها نیز، حضور داشتند تا به یک شاکله در فهرست نیروهای انقلاب اسلامی دست یابیم.