
کد خبر:۸۲۸۱۴۴
واکنش پلیس به تردد خودروی فراری ۲۰ میلیاردی
معاون اجتماعی پلیس راهور در خصوص تردد خودروی فراری ۲۰ میلیاردی گفت: هیچ خودروی لوکس لاکچری از سال ۹۷ تا کنون شماره گذاری نشده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پلیس راهور نیروی انتظامی به انتشار خبری مبنی بر تردد و شماره گذاری خودروی فراری ۲۰ میلیاردتومانی واکنش نشان داد.
سرهنگ عینالله جهانی معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا گفت: برابر بررسی به عمل آمده خودروی فراری مورد اشاره با مجوز رسمی از مبادی قانونی در سال ۱۳۹۱ وارد کشور شده و با وجود تأییدیههای قانونی شمارهگذاری شده است.
سرهنگ جهانی تصریح کرد:این خودرو از سال ۱۳۹۱ تا کنون چهار نوبت تغییر مالکیت داشته و پلاک مندرج در تصاویر خبر مربوط به مالک قبلی خودرو است که این خودرو را از سال ۱۳۹۴ در اختیار داشته است.
وی تاکید کرد: هیچ خودروی لوکس و خاص (لاکچری) از سال ۱۳۹۷ تا کنون شمارهگذاری نشده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
خدا را شکر به محرومین خدمت بزرگی کردید
پاسخ