آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۸۷۴۲
احمدی در گفتگو با دانشجو:

عمده مشکل روستا‌های محروم مسائل خانوادگی، طلاق و اعتیاد است

مسئول گروه جهادی شهید حسین مشتاقی مازندران گفت: عمده مشکل روستا‌ها مسائل خانوادگی، طلاق و اعتیاد است؛ که همه به کمرنگ بودن ارزش‌های فرهنگی و بی‌توجهی به اصل اقتصاد مقاومتی در روستا برمی‌گردد.

*************عمده مشکل روستا‌های محروم مسائل خانوادگی، طلاق و اعتیاد است

 

احمدی، مسئول گروه جهادی شهید حسین مشتاقی و از دانشجویان شهرستان نکاء مازندران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص ایده آل‌ها و اهداف این گروه در سال آینده گفت: طبق شناسایی که ما در منطقه هدف خودمان انجام دادیم، عمده مشکلاتی که وجود داشت در بحث آموزشی، اشتغال زایی و بهداشت بود و چون سال ۹۸ اولین تجربه حضور ما در این منطقه بود، بنا را بر این گذاشته ایم تا دو سال متوالی به این منطقه سفر کرده و به انجام فعالیت‌های جهادی بپردازیم. در سال ۹۹ در نظر داریم به بهبود اوضاع روستا بپردازیم تا در سال ۱۴۰۰ شاهد چنین کمبود‌هایی در این منطقه نباشیم.

احمدی در مورد برنامه‌های گروه جهادی شهید حسین مشتاقی گفت: دو روستا را برای فعالیت جهادی در حوزه بهداشت تحت نظر گرفته ایم. این اردو در سه روز و در روستا‌های اسماعیل محله و شیت شهرستان نکاء انجام می‌شود.

مسئول گروه جهادی شهید حسین مشتاقی در مورد ایجاد خلاقیت در فعالیت‌های گروه‌های جهادی گفت: برای بحث خلاقیت پا به عرصه فعالیت‌های فرهنگی گذاشته ایم. عمده مشکل روستا‌ها مسائل خانوادگی، طلاق و اعتیاد است که به کمرنگ بودن ارزش‌های فرهنگی و بی توجهی به اصل اقتصاد مقاومتی روستا‌ها برمیگردد.

وی در خصوص کاستی‌ها و موانعی که پیش روی گروه‌های جهادی قرار دارد، گفت: در وهله اول از دولت انتظار می‌رود که به این مسائل ورود کند و به اهالی مناطق دور افتاده دست یاری بدهد.  دولت وظیفه دارد به سازمان‌های ذی ربط خود بودجه‌ای اختصاص بدهد تا ما هم از محل این بودجه به راحتی به فعالیت جهادی بپردازیم و دغدغه مالی نداشته باشیم. متاسفانه خیلی از گروه‌های جهادی به دلیل عدم حمایت سازمان‌های مربوط از فعالیت باز می‌مانند، چون به تنهایی از پس هزینه‌ها برنمی آیند. تاکنون بسیاری از گروه‌ها به صورتی خودجوش پا به عرص عمل گذاشته اند.

احمدی درباره مسئله محوری در اردو‌های جهادی گفت: خوشبختانه بسیج دانشجویی استان مازندران به صورت خاص با پدیده مسئله محوری مواجه شده و در تمامی اردو‌ها به این اصل توجه می‌کند. با شناسایی معضلات و کمبود‌هایی که در مناطق مختلف وجود دارد، مسئله مهم را پردازش کرده و با دست پر وارد مناطق می‌شویم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار