کد خبر:۸۳۱۰۵۴

نکات مهم برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های ویروسی در نانوایی

برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های ویروسی در نانوایی حتما باید نکات مهمی را در نظر بگیریم و رعایت کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های ویروسی در نانوایی حتما باید نکات مهمی را در نظر بگیریم و رعایت کنیم.
 
این نکات به شرح زیر است:


- آگاهی کارکنان نسبت به علائم بیماری (سرفه، تب، تنگی نفس)

- عدم حضور کارکنان دارای علائم بیماری در نانوایی

- جلوگیری از ورود افراد متفرقه به کارگاه نانوایی

- استفاده از ماسک، دستکش و کلاه مناسب توسط کارکنان

- شست و شوی مکرر دست‌ها هر نیم ساعت یک بار

- به کارگیری یک فرد مجزا برای دریافت پول و کارت

- خودداری از تبادل پول نقد تا حد امکان

- حفظ فاصله یک متری بین مشتریان از یکدیگر و رعایت بهداشت فردی

- استحمام روزانه کارکنان و شست و شوی روزانه لباس‌ها

- ضدعفونی کردن روزانه و مکرر تجهیزات و سطوح نانوایی
 
نکات مهم برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های ویروسی در نانوایی
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار