به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های ویروسی در نانوایی حتما باید نکات مهمی را در نظر بگیریم و رعایت کنیم. این نکات به شرح زیر است:- آگاهی کارکنان نسبت به علائم بیماری (سرفه، تب، تنگی نفس)- عدم حضور کارکنان دارای علائم بیماری در نانوایی- جلوگیری از ورود افراد متفرقه به کارگاه نانوایی- استفاده از ماسک، دستکش و کلاه مناسب توسط کارکنان- شست و شوی مکرر دست‌ها هر نیم ساعت یک بار- به کارگیری یک فرد مجزا برای دریافت پول و کارت- خودداری از تبادل پول نقد تا حد امکان- حفظ فاصله یک متری بین مشتریان از یکدیگر و رعایت بهداشت فردی- استحمام روزانه کارکنان و شست و شوی روزانه لباس‌ها- ضدعفونی کردن روزانه و مکرر تجهیزات و سطوح نانوایی