دیپلماسی لبخند در برابر کشتار مسلمانان هند سکوت نکند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۱۸۵۱
بسیج دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی:

دیپلماسی لبخند در برابر کشتار مسلمانان هند سکوت نکند

هسته بین‌الملل بسیج دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی در نامه‌ای سرگشاده به محمدجواد ظریف، نسبت به سکوت وی در برابر کشتار مسلمانان در هند اعتراض کرد.

دیپلماسی لبخند در برابر کشتار مسلمانان هند سکوت نکند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هسته بین الملل بسیج دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی در نامه‌ای سرگشاده به محمدجواد ظریف، نسبت به سکوت وی دربرابر کشتار مسلمانان در هند اعتراض کرد.
در این نامه آمده است:

جناب اقای ظریف با خواندن سخنان امام خمینی (ره) فکر می‌کنیم کاملا فهمیده باشید که سکوت شما به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تأکید می‌کنیم جمهوری اسلامی ایران در برابر کشتار مسلمانان هند، خیانت به اسلام، انقلاب و مسلمانان و خلاف مواضع رهبر کبیر انقلاب است.

وجدان شما به عنوان وزیر امور خارجه کشوری که پرچم دار اسلام و مسلمانان جهان است، چگونه می‌تواند در کشته شدن مظلومان آنقدر آرامش داشته باشد و سکوت اختیار کند؟ ایا در آخرت و در محضر خداوند متعال می‌توانید برای این سکوتتان سکوت اختیار کنید؟

دیپلماسی لبخند، اگر در مقابل مرگ مظلوم نمی‌گرید، سکوت هم نمی‌کند.
آماده//// دیپلماسی لبخند چرا در برار کشتار مسلمانان هند سکوت کرده است؟
پربازدیدترین آخرین اخبار