آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۱۸۵۸
هسته بین الملل بسیج دانشجویی شهید چمران:

وزارت خارجه به کشتار مسلمانان هندی واکنش نشان دهد

هسته بین الملل بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در بیانیه‌ای خطاب به وزارت امور خارجه در مورد کشتار مسلمانان هندی نوشت: از این وزارت‌خانه خواستاریم هر چه سریعتر واکنشی در خور این حادثه دردناک نشان دهد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هسته بین الملل بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در بیانیه‌ای در خصوص کشتار مسلمانان هندی نوشت: از وزرات امور خارجه جمهوری اسلامی ایران خواستاریم هر چه سریع‌تر واکنشی در خور این حادثه دردناک و عمیق نشان دهد و از دولت هند خواستار توقف این کشتار وحشیانه به دست نظامیان دولت خود و هندو‌های افراطی شود.
 
در این بیانیه آمده است:
هسته بین الملل بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز از سیاست جدید دولت هند که ضد حقوق بشر و در خلاف جهت آرمان جنبش استقلال هند است و همچنین ناقض قانون اساسی هند است که می‌گوید تمام مذاهب در برابر قانون یکسان هستند، اعلام برائت نموده و کشتار مسلمانان هندی که توسط نظامیان دولت هند و هندو‌های افراطی خشونت طلب در حال رخ دادن است را محکوم می‌کند.

 ضمن عرض تسلیت به خانواده تک تک این شهیدان بزرگوار همدردی خود را از صمیم قلب در پی زخمی شدن صدو نود نفر هم زمان با سفر رییس جمهور تروریست شیطان بزرگ و کشته شدن چهل و دو نفر از مسلمانان هند فقط به جرم مسلمان بودن، اعلام می‌دارد.

از وزرات امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درخواست داریم هر چه سریع‌تر واکنشی در خور این حادثه دردناک و عمیق نشان داده و از دولت هند خواستار توقف این کشتار وحشیانه به دست نظامیان دولت خود و هندو‌های افراطی بشود، چرا که دیدن صحنه‌های آتش زدن خانه‌های مسلمانان هندی و شهید شدن آنان باعث جریحه دار شدن احساسات میلیون‌ها مسلمان در سراسر جهان شده است.

جناب آقای نخست وزیر نارندرا مودی که از حزب BGP یا همان بهاراتیا جاناتا هستید، همان حزبی که در کارنامه خود حمایت از تخریب مسجد بابری را دارد، همان واقعه‌ای که منجر به کشته شدن دو هزار برادر و خواهر مسلمان ما شد، بدانید که طبق گفته‌ی مولای مان علی (ع) که فرمود: «یَومَ المَظلوم علی الظالِم اَشَدُ مِن یَومَ الظالِم علی المَظلوم» قطعا روزی خواهد رسید که خداوند عزوجل انتقام خون خواهران و برادران مظلوم مسلمان ما را از شما خواهد گرفت و خون این شهیدان بزرگوار هرگز هدر نخواهد رفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار