کد خبر:۸۳۱۹۸۱

خسارت عمیق کرونا بر اقتصاد آمریکا

ارزیابی میزان آسیب دیدن شرکت‌ها و فعالیت‌های اقتصادی در آمریکا ناشی از شیوع ویروس کرونا روز به روز سخت‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر می‌شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، کارشناسان بورس وال استریت آمریکا در تلاش هستند تا تاثیر شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد آمریکا را که حالا خیلی فراتر از سه ماهه نخست سال جاری رفته است، هستند.

در حال حاضر این نگرانی وجود دارد که شیوع کرونا و تاثیر اقتصادی آن رشد اقتصادی آمریکا برای کل سال جاری را تحت تاثیر قرار دهد.

یک هفته پیش بسیاری از ناظران بازار می‌گفتند که انتظار دارند که شیوع ویروس کرونا تنها بر درآمد شرکت‌های آمریکایی در سه ماهه نخست سال جاری اثر بگذارد و نه فراتر از این زمان.

اما در روز‌های اخیر و با شدت گرفتن شیوع کرونا در خارج از چین و اقتصاد‌های بزرگی نظیر ایتالیا، کره و ایران نگرانی‌ها شدت گرفته است.

شیوع کرونا باعث شد تا بورس آمریکا به خصوص شاخص S&P۵۰۰ بدترین عملکرد هفتگی و افت ارزش را از زمان بحران بزرگ اقتصادی سال ۲۰۰۸ تا کنون، تجربه کنند.

روز گذشته هم فرماندار نیویورک اولین مورد ابتلا به کرونا در این ایالت را اعلام کرد.

پیتر تاز، مدیرعامل موسسه شورای سرمایه‌گذاری چیس، می‌گوید: اثرات شیوع کرونا به سادگی به سه ماهه دوم سال جاری کشیده خواهد شد.

روزی نیست که بگذرد و چندین شرکت آمریکایی از محل شیوع این بیماری تاثیر منفی اقتصادی نداشته باشند.

توبیاس لوکوویچ، استراتژیست مؤسسه سی تی گروپ، پیش‌بینی کرده است که با توجه به اختلال بر تولید و گردشگری در نیمه نخست سال جاری، رشد اقتصادی سال ۲۰۲۰ تا حدودی پایین خواهد آمد.

لوکوویچ می‌گوید در صورتی که این روند به رکود در اقتصاد جهانی منجر شود ممکن است شاهد سقوط ۲۵ درصدی درآمد شرکت‌های بزرگ و نتیجتا افت بازار‌های مالی باشیم.

روز سه شنبه گذشته کارشناسان بانک گلدمن ساکس آمریکا، اعلام کردند که پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که شرکت‌های حاضر در شاخص S&P۵۰۰ در سال ۲۰۲۰ شاهد رشد صفر درصدی درآمد خود باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار