آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۲۱۸۹
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

امانی: ممانعت از دخالت نیروهای خارجی راه رسیدن به سامان سیاسی در عراق است

یک کارشناس مسائل غرب آسیا راه حل اساسی برای رسیدن به سامان سیاسی در عراق را جلوگیری از دخالت نیروهای مخرب خارجی در سرنوشت این ملت دانست و خاطر نشان کرد: این روند در حقیقت جزء وظایف اصلی احزاب عراقی است.

امانی: ممانعت از دخالت نیروهای خارجی، راه رسیدن به سامان سیاسی در عراق است

مجتبی امانی کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو درباره اعلام انصراف "محمد توفیق علاوی" نخست وزیر عراق به دلیل آنچه او فشار احزاب و گروه های مختلف برای سهم خواهی تشکیل کابینه جدید در عراق خوانده بود، گفت: آنچه آمریکایی‌ها در ریل گذاری سیاست عراق از زمان اشغال این کشور بنا گذاشتند علت اصلی اتفاقات فعلی در عراق است.

وی افزود: آنها با تقسیمات طایفه‌ای درعراق به طوایف مختلف شیعه، سنی و کرد توانستند این نوع ارتباطات سهم خواهانه داخل عراق را به عنوان یک مبنای سیاسی مورد عمل قرار دهند.

امانی با اشاره به دخالت‌های آشکار و پنهان ایالات متحده در معادلات عراق گفت: آمریکا از طریق سفارت خانه‌های خود در بغداد و هم چنین حضور نظامی در عراق در امور داخلی این کشور دخالت می‌کند و در حقیقت این روند عامل اصلی در نابه سامانی‌های سیاسی درعراق می‌باشد.  

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه مجموعه نیروهای سیاسی عراق هم تحت تاثیر حضور آمریکایی در این کشور قرار می‌گیرند، یادآور شد: برهمین اساس این حضور در سایه، گاه به ایجاد تنش و تشنج سیاسی در عراق دامن می زند.

وی با اشاره به حضور گروه‌های بسیار زیادی در عراق که به سعادت این کشور اهمیت می‌دهند، گفت: اما این گروه‌ها در برابر سایر بازیگران سیاسی درعراق که از طرف نیروهای خارجی تحریک می‌شوند کار زیادی را از پیش نمی‌برند.

امانی در پایان این گفتگو راه حل اساسی برای رسیدن به سامان سیاسی در عراق را جلوگیری از دخالت نیروهای مخرب خارجی در سرنوشت این ملت دانست و خاطر نشان کرد: این روند در حقیقت جزء وظایف اصلی احزاب و ائتلاف‌های مشخص، سابقه دار و دلسوز عراقی خواهد بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار