۶۰ نفر در آذربایجان شرقی به ویروس کرونا مبتلا شدند / فوتی نداشتیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۲۳۹۸
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

۶۰ نفر در آذربایجان شرقی به ویروس کرونا مبتلا شدند / فوتی نداشتیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: تعداد افراد مبتلا به بیماری کرونا در استان آذربایجان شرقی به ۶۰ نفر رسید و خوشبختانه تا کنون مورد فوتی ناشی از بیماری نداشتیم.

۶۰ نفر در آذربایجان شرقی به ویروس کرونا مبتلا شدند / فوتی نداشتیم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، محمد حسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در راستای اطلاع رسانی از آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان آذربایجان شرقی، طی ارتباط تلفنی با بخش خبری ساعت ۲۳ شبکه استانی سهند، روزسیزدهم اسفند ماه نود و هشت از مثبت اعلام شدن تست ۱۲ نفرمبتلا به بیماری کرونا خبرداد.

صومی با توصیه به هموطنان که روش‌های پیشگیرانه مقام معظم رهبری را جدی بگیرند و از آن‌ها پیروی کنند افزود: تعداد افراد مبتلا به بیماری کرونا در استان آذربایجان شرقی به ۶۰ نفررسید.

وی اظهار کرد: خوشبختانه امروز مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان آذربایجان شرقی نداشتیم وبا گذشت ۱۰ روز از بستری شدن بیماران با علا ئم کووید ۱۹ در بیمارستان ها‌ی استان بیش از ۸۰ درصد حال بیماران رو به بهبودی است و در روز‌های آینده شاهد مرخص شدن تعدادی از آنان خواهیم بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار