کد خبر:۸۳۲۴۱۵

تولد دومین نوزاد از مادر مشکوک به کرونا در بابل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از به دنیا آمدن دومین کودک از مادر باردار مشکوک به کرونا در بابل خبر داد؛ سه روز پیش نیز یک نوازد سالم از مادری مشکوک به کرونا در بابل متولد شده بود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، سیدفرزاد جلالی اظهار کرد: روز گذشته مادر باردار ۳۷ ساله اهل بابلسر با علائم تب، سرفه و افزایش ضربان قلب مراجعه کرد که پس از انجام سی تی اسکن و آزمایشات مربوطه احتمال ابتلاء به بیماری کرونا در ایشان بسیار بالا تشخیص داده شد.

وی افزود: دانشگاه برای زایمان اینگونه مادران مشکوک به کرونا بیمارستان مجزا را در نظر گرفته است که بیمارستان میناگر از دیروز به این موضوع اختصاص یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه پایان بارداری برای این مادر باردار در ۳۶ هفته اعلام شد، تصریح کرد: زایمان توسط تیم زنان و زایمان دانشگاه با موفقیت انجام شد و نوزاد دختر سالم با وزن ۲ کیلو و ۷۰۰ گرم بدنیا آمد.

وی ادامه داد: نوزاد، سومین فرزند خانواده است و در بیمارستان کودکان امیرکلا تحت مراقبت‌های پزشکی قرار دارد و حال عمومی نوزاد خوب است.

جلالی خاطرنشان کرد: این مادر هم پس از زایمان در بیمارستان میناگر تحت نظر قرار دارد و حال عمومی وی مساعد است

گفتنی است سه روز پیش نیز یک نوزاد از مادری ۲۳ ساله مشکوک به کرونا در بابل متولد و حال هردوی آن‌ها خوب اعلام شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار