آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۲۵۰۹
حسینی در گفتگو با دانشجو:

اولین مرکز نیکوکاری علمی پژوهشی در دانشگاه آزاد شاهرود شروع به کار کرد

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد شاهرود گفت: اولین مرکز نیکوکاری علمی پژوهشی در کشور زیر نظر کمیته امداد در دانشگاه آزاد شاهرود شروع به کار کرد.

محمدمهدی حسینی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد شاهرود در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص دستاورد‌های علمی این دانشگاه در سال گذشته گفت: در سال ۹۸ دو ثبت اختراع داشتیم که یکی از این دو در رشته مهندسی پزشکی انجام گرفت. ناگفته نماند که این طرح منحصر به فرد و متفاوت زیر نظر فروزنده، یکی از اساتید دانشگاه توسط یکی از دانشجویان اختراع شد و در حال حاضر نمونه نیمه صنعتی آن تولید شده است.

حسینی افزود: در زمینه مقالات در سال ۹۸ می‌توان گفت که بیش از ۴۰ مقاله isi و ۲۰۰ مورد مقاله پژوهشی در دانشگاه آزاد شاهرود نوشته و به ثبت رسیده است.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد شاهرود در خصوص طرح‌های برون دانشگاهی این واحد آموزشی خاطرنشان کرد: درآمد طرح‌های برون دانشگاهی تقریبا نزدیک ۵۰۰ میلیون تومان برآورد شده که یکی از اینها، طراحی نوعی کانکس قابل حمل، مقاوم و سبک بوده که در نوع خودش بی نظیر است.

وی افزود: همچنین در سال گذشته توانستیم مجوز ساخت دو مرکز تحقیقاتی جدید کسب کنیم.

حسینی درباره شاخص کارآفرینی این دانشگاه گفت: به همت اساتید و دانشجویان در صنعت خودروسازی وارد شدیم و بخشی از کار را به عهده گرفتیم. همچنین اولین مرکز نیکوکاری علمی پژوهشی در کشور را زیر نظر کمیته امداد به ثبت رساندیم. در این مرکز تمام معضلاتی که کمیته امداد با آن مواجه است را از طریق کار‌های پژوهشی بیان می‌کنیم و با طرح‌های آمایشی این مشکلات را حل می‌کنیم.

این مقام مسئول در پایان عنوان کرد: کار دیگری که به آن ورود کردیم، بستن قرارداد با شهرداری بوده که در ۱۶ طرح زمینه همکاری مهیا شد. لازم به ذکر است که اساتیدی که مجری طرح هستند مکلف به استفاده از ۳ تا ۵ نفر از دانشجویان در اجرای این پروژه‌ها برای رشد انگیزه دانشجویان برای ورود به بازار کار هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار