آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۳۶۲۵

دستور مدیرعامل سایپا برای تولید ماسک بهداشتی

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا دستور داد: شرکت سایپا آذین از شرکت‌های زیرمجموعه سایپا که امکانات و تجهیزات خیاطی و دوخت را در اختیار دارد، تولید ماسک‌های بهداشتی جهت کمک به شبکه سلامت کشور برای مبارزه با کرونا را آغاز کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو سید جواد سلیمانی، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا امروز در راستای تعهد ملی و مسئولیت‌های اجتماعی این گروه دستور داد شرکت سایپا آذین از شرکت‌های زیرمجموعه گروه سایپا که امکانات و تجهیزات خیاطی و دوخت را در اختیار دارد، تولید ماسک‌های بهداشتی جهت کمک به شبکه سلامت کشور برای مبارزه با کرونا را آغاز کند.

براساس این دستور، از امروز شرکت سایپا آذین که وظیفه تولید قطعات با زمینه نساجی برای محصولات گروه خودروسازی سایپا را به عهده دارد، بخش قابل توجهی از توان تولیدی خود را به تولید ماسک اختصاص داد.

بنابر اعلام مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل گروه سایپا، ماسک‌های تولیدی در این گروه خودروسازی با رعایت پروتکل‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه و به استان‌ها و مناطقی که درگیری بیشتری با بیماری کرونا دارند، ارسال می‌شود.

برای اجرای این اقدام جهادی، فضای ایزوله و بهداشتی در کارگاه دوخت و مهارت شرکت سایپاآذین ایجاد شده و تولید روزانه چندین هزار ماسک در آن آغاز می‌شود.

همچنین مدیرعامل گروه سایپا در نامه‌ای جداگانه به زنجیره تامین این گروه خودروسازی اعلام کرد سایپا آمادگی دارد تا با شرکت‌هایی که توانایی و امکان تولید ماسک و سایر اقلام مورد نیاز در مقابله با بیماری کرونا دارند، در قالب قرارداد‌های فی‌مابین همکاری کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار