تجديد ميثاق رئيس جمهور و هيئت دولت با بنيانگذار انقلاب و شهداي دولت
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۴۰

تجديد ميثاق رئيس جمهور و هيئت دولت با بنيانگذار انقلاب و شهداي دولت

رئيس جمهور و اعضاي هيئت دولت پس از اداي احترام به مقام شامخ بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران در مرقد مطهر امام خميني (ره)، با حضور بر مزار شهيدان رجايي، باهنر و آيت الله بهشتي و ديگر شهداي هفتم تير، با امام راحل، شهداي دولت و ديگر شهيدان انقلاب اسلامي تجديد ميثاق کردند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر محمود احمدي نژاد پس از قرائت فاتحه و گراميداشت ياد و خاطره شهيدان رجايي، باهنر و آيت الله شهيد بهشتي در جمع خبرنگاران حضور يافت.

رئيس جمهور در جمع خبرنگاران، برگزاري هفته دولت را ابتکاري خوب و بسيار سازنده و راهگشا توصيف و تصريح کرد: اين فرصت سازنده اي است تا دولتمردان جمع بندي مثبتي از عملکرد يک ساله خود ارائه کنند، نقاط قوت و ضعف خود را بشناسند و درصدد رفع نقاط ضعف و تقويت نقاط قوت برآيند.

وي همچنين با گراميداشت ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر گفت: هفته دولت همچنين فرصتي براي تجديد ميثاق با امام عزيز و شهيدان است تا با روحيه بهتر براي کار و تلاش بيشتر و گسترده تر آماده شويم.

احمدي نژاد پس از اين مصاحبه بر مزار مرحوم آيت الله طالقاني، شهيد چمران و چند تن ديگر از شهداي انقلاب اسلامي و هشت سال دفاع مقدس حضور يافت و به مقام شامخ آنان اداي احترام کرد.

رئيس جمهور همچنين در مرقد مطهر امام خميني (ره) به ابراز احساسات تعداد زيادي زائران خارجي حرم مطهر بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران پاسخ داد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار