وزير امور خارجه بايد پاسخگوي اتفاقات همايش ايرانيان مقيم خارج كشور باشد
جواد آرين منش در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اين مطلب كه اقداماتي كه دولت به عنوان مسئول اجرايي انجام مي دهد لزوما نيازي به گزارش آنها به مجلس نيست، اظهار داشت: در زمان ارائه بودجه سالانه محور كل برنامه هاي دولت به منظور اخذ بودجه سالانه به مجلس ارائه، و مجلس نظر خود را به صورت مصوبه صادر مي كند، لذا لزومي ندارد كه دولت برنامه ريزي هاي خود را با نظر مجلس انجام دهد.
وي در انتقاد از همايش ايرانيان مقيم خارج از كشور به دليل حواشي هايي كه به دنبال داشت، گفت: موضوع ايرانيان خارج از كشور در كميسيون فرهنگي مجلس مطرح، و اعضاي كميسيون معتقد بودند دو نهاد رسمي سفارتخانه ها و رايزنان فرهنگي و همچنين سازمان فرهنگ تبليغات اسلامي و ارتباطات تمامي فعاليت هاي فرهنگي مربوط به خارج از كشور را سياستگذاري و نظارت مي كنند، لذا ايجاد هر گونه نهاد موازي با وزارت خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي مشروعيت ندارد.
نايب رئيس كميسيون فرهنگي مجلس با بيان اين مطلب كه دعوت از افراد خارج از كشور جهت شركت در همايش ها زير نظر وزارت خارجه صورت مي گيرد، ادامه داد: وزير امور خارجه بايد پاسخگوي ميهمانان دعوت شده و ايرانيان مقيم خارج از كشور باشد.
آرين منش با اشاره به مستندات ارائه شده از سوي روزنامه كيهان در خصوص افراد دعوت شده در اين همايش افزود: بايد وزارت خارجه نسبت به دعوت شدگان پاسخگو باشد؛ چرا كه اعتبارات بيت المال در اين مجموعه صرف شده است.
وي ادامه داد: پس از بازگشايي مجلس، موضوعات مربوط به همايش ايرانيان مقيم خارج از كشور مطرح خواهد شد.
عضو فراكسيون اصولگرايان با انتقاد از دعوت هوشنگ اميراحمدي به اين همايش افزود: اين فرد به عنوان ضد انقلاب شناخته شده، لذا مسئولان مربوطه بايد پاسخگو باشند كه چگونه و چرا اين اتفاق رخ داده است.
آرين منش اضافه كرد: با توجه به حساسيت شرايط حاضر و تحركات ضد انقلاب ها و منافقان در خارج از كشور، دعوت از هوشنگ اميراحمدي كه به عنوان يك ضد انقلاب شناخته شده و در خارج از كشور در خدمت صهيونيست ها و دشمنان انقلاب است و با دلارهاي آمريكا رسانه هاي اپوزيسيون نظام را اداره مي كند، جاي سوال جدي دارد.
وي در خصوص اظهارات ميهمان پرست مبني بر اينكه در جريان دعوت شدگان به اين همايش نبوده است، بيان داشت: تمامي تحركات مربوط به خارج از كشور، اعم از دعوت و صدور ويزا زير نظر وزارت امور خارجه صورت مي گيرد.
نايب رئيس اول كميسيون فرهنگي مجلس با بيان اين مطلب كه قطعا طراحان، از اين اقدام خود اهدافي را دنبال مي كردند، تصريح كرد: اميدواريم كه سوء نيتي در اين داستان وجود نداشته، و آنچه كه صورت گرفته حسن نيت باشد.
آرين منش خاطرنشان كرد: بايد خطاهاي صورت گرفته در اين همايش از سوي مسئولان مربوطه اعتراف شود و آنها نسبت به اشتباهات خود اظهار ندامت كنند./انتهاي پيام/