آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۴۵۵۷
در گفتگو با دانشجو بیان شد؛

شهریاری: ادارات باید دو هفته تعطیل می‌شد / مسئولیت بازی با جان مردم به عهده رئیس جمهور است

نماینده مجلس گفت: برخی از مسئولین با سوء مدیریت و سهل انگاری شان با جان مردم بازی می‌کنند و همه این موارد به مدیرت نامطلوب رئیس جمهور باز می‌گرد

حسینعلی شهریاری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سیاست‌های دولت در زمینه مقابله با ویروس کرونا و اظهارات رئیس جمهور در این رابطه گفت: مردم باید دستور العمل‌های کارشناسان بهداشت و درمان درباره شیوع ویروس کرونا را جدی بگیرند و از هرگونه تردد و تجمع پرهیز کنند.

وی افزود: عدم تردد و تجمع و همچنین ماندن در خانه از جمله مهترین عواملی است که می‌تواند از شیوع این بیماری در کشور جلوگیری کند. این دو فاکتور شاه کلید عدم گسترش بیماری در کشور است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت در زمینه مقابله با شیوع ویروس کرونا خودش را به بیخیالی زده است، اظهار داشت: آقای رئیس جمهور فکر می‌کند بنشیند و فقط مصاحبه و یا اظهاراتی را بیان کند می‌تواند مشکل کرونا را در کشور حل کند!

وی تصریح کرد: به واقع در شرایط فعلی باید تمامی ادارت تهران تعطیل می‌شد. درحال حاضر اگر شخصی از استان دیگری وارد تهران شود به هیچ وجه متوجه تغییری در عبور و مرور مردم نخواهد شد لذا این موارد باید جدی گرفته شود.

شهریاری بیان داشت: مگر در شرایط فعلی آخر سال در ادارات ما چه فعالیتی انجام می‌شود که نباید تعطیل باشند. به اعتقاد بنده ادارات باید دو هفته تعطیل می‌شد تا مردم در خانه‌های خود مستقر شوند.

این نماینده مجلس بیان داشت: نباید اجازه تردد به شهرها داده شود و نیروی انتظامی باید از این مسئله جلوگیری کند.

شهریاری بیان داشت: برخی از مسئولین با سوء مدیریت و سهل انگاریشان با جان مردم بازی می‌کنند و همه این موارد به مدیرت نامطلوب رئیس جمهور باز می‌گردد چرا که شخص خود رئیس جمهور باید ستاد مقابله با ویروس کرونا را مدیریت می‌کرد. رئیس جمهور فکر نکنند که با چند حرف ساده می‌تواند مشکل را حل کند. رئیس جمهور نباید در این شرایط خودش را پنهان کند و در قرنطینه بماند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار