کد خبر:۸۳۵۶۳
تحليل بزرگترين روزنامه آلمان از تحريم عليه ايران:

کمبود کالاي ناشي از تحريم در ايران به چشم نمي‌خورد

بزرگترين روزنامه آلماني در مطلب اخير خود با اقرار به ناكارآمدي تحريم ها عليه ايران نوشته است: تاکنون کمبود کالا در ايران که در نتيجه تحريم باشد به چشم نمي خورد و در فروشگاه ها مي توان همه چيز خريد، حتي کالاهاي مصرفي آمريکايي.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، سايت ايران در جهان در مطلب اخير خود با عنوان «تحريم‌هاي كم اثر ايران»، به قلم رودلف کيملي در «زود دويچه تسايتونگ» - بزرگترين روزنامه آلمان - آورده است: لئون پانتا، رئيس سازمان سيا در گفت وگوي تلويزيوني در پاسخ به اين پرسش که آيا ايران بر اثر اين تحريم ها از برنامه اتمي خود دست خواهد کشيد گفت:احتمالاً نه.

اين روزنامه مي‌افزايد: هدف اصلي و نهايي تحريم ها در دسترس نيست، ترديد پانتا به دلايل ديگري هم موجه است، ايراني ها تجربه طولاني در برخورد با تحريم دارند و زمان کافي داشته اند خود را آماده موج جديد کنند، شبکه جهاني آنها براي دور زدن تحريم ها از هنک کنگ تا ونزوئلا را در بر مي گيرد.

در ادامه مطلب آمده است: تاکنون کمبود کالا در ايران که نتيجه تحريم باشد به چشم نمي خورد، در فروشگاه ها مي توان همه چيز خريد، حتي همه گونه کالاهاي مصرفي آمريکايي./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار